Home GÜNCEL Başkan Özkan’dan çalışmalara yakın takip

Başkan Özkan’dan çalışmalara yakın takip

- Guncellenme Tarihi: 25 Ocak 2023 10:21
3 min read
Başkan Özkan’dan çalışmalara yakın takip için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın merkez ve kırsal mahallelerdeki denetimleri sürüyor. Özkan, yaptığı bu denetimlerle hem mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinliyor hem de yapılan işi ekipler ve muhtarla istişare ediyor. Özkan’ın son ziyareti Ortasarıbey Mahallesi oldu.

Başkan Ali Özkan’ın gerçekleştirdiği ziyarette, Ortasarıbey Muhtarı Mustafa Ay ve Eskisarıbey Muhtarı Asil Can da kendisine eşlik etti.

Hizmetler yağmur gibi

Özkan, kırsal mahallerde süren parke taşı çalışmalarına vurgu yaparak, “Merkezde ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Bir taraftan merkezi hükümetimizin devasa yatırımları adeta sağanak hizmet şeklinde Karacabey’imizde hayata geçiyor. Ortasarıbey Mahallemizde de kilit parke taşı
çalışmaları tamamlandı. Karacabey genelinde parke taşı çalışmalarında %80 aşamasına gelindi. 2023 yılı ‘hasat mevsimi’ olacak bizim için. Tabiri caizse, parke taşı çalışması yapılmamış mahallemiz kalmayacak. Muhtarlarımızdan gelen talepleri makul ve mantıklı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede de bahsettiğimiz bu çalışmalarımız son aşamaya geldi” dedi.

Çalışmalar sürüyor

Biten parke taşı çalışmalarının incelemesinin ardından Özkan, devam eden halı saha inşaatını da ziyaret etti. Özkan, “İşte burada Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile halı saha inşaatımız devam ediyor. Burası sadece bu mahalleye değil Yenisarıbey, Eskisarıbey, Ortasarıbey, Sazlıca gibi çevredeki diğer kırsal
mahallelerimize de hizmet verecek. Bakın burada okul bahçesindeyiz; çocuklarımız, gençlerimiz burada doyasıya spor yapacaklar. Çalışmalarımızın başta bu mahallelerimize olmak üzere Karacabey’imize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bize destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve Ak Parti Bursa Milletvekillerimize teşekkürlerimizi yineliyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…