Home GÜNCEL Bursa Fan Club’te Ali Ademoğlu Dönemi

Bursa Fan Club’te Ali Ademoğlu Dönemi

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2023 14:19
6 min read
Bursa Fan Club’te Ali Ademoğlu Dönemi için yorumlar kapalı
0

Gerçekleştirdiği çeşitli sosyal faaliyetler ve yardımlarla adından söz ettiren, bir şehir sevdalıları adına kurulmuş ilk dernek olan Bursa Fan Club’ün, 22. Genel Kurulu’nda yeni başkanı Ali Ademoğlu oldu.

Almira Otel’de yapılan Bursa Fan Club’ün 22. Genel Kurul Toplantısına, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, CHP Bursa Milletvekili ve Bursa Fan Club üyesi Erkan Aydın, geçmiş dönem Bursa Milletvekili ve Bursa Fan Club üyesi Hüseyin Şahin, Nilüfer Belediye Meclis Başkan Vekili Feridun Uyruk, Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, Nilsiad Başkanı Yalçın Aras, geçmiş dönem Rumelisiad Başkanı Ömer Kumova, Ertuğrulgazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferhat Daygaslı, Dağder Başkanı Yaşar Türk, Bursasporlular Dernek Başkanı Şenol Dolar, Unesco Bursa Şube Başkanı İlker Özaslan, Ankara Bursa Dernek Başkanı İsmet Kazancı, İş İnsanı Sami Bilge ve Bursalı oyuncu Zafer Öztürk katıldılar. Seçimde Ali Ademoğlu başkanlığındaki Bursa Fan Club’ün yeni Yönetim Kurulu’nda; Alptuğ Memişoğulları, Ömer Yumak, İsmail Varol, Levent Güzelkazzaz, Metin İnhanlı ve Murat Hoşgör yer aldı. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Ramazan Belki, Mustafa Pervan, Mithat Usbay, Adem Bostan, Cengiz Çağlar seçildiler. Denetleme Kurulu asıl üyeliğinde ise Serkan Savu, Sebahattin Göztepe, Oktay İlhan yer alırken; Yedek Denetleme Kurulu’nda Faruk Çağman ve Turgut Yavuz seçildi.

Seçimden sonra teşekkür konuşması gerçekleştiren Bursa Fan Club’ün yeni başkanı Ali Ademoğlu şu ifadeleri kullandı:

Bursa’da yaşıyor, nefes alıyorsak bu şehir için bir şeyler yapmalıyız.

“Bursa Fan Club olarak kamu kurumu yetkilileri ile şehrimizin sorunları tek tek tartışıyoruz. Sorunları sadece ifade etmiyor, donanımlı ve alanında uzman heyetimizle birlikte çözüm önerilerimizi de anlatıyoruz. Bursa'da yaşıyor, nefes alıyorsak bu şehir için bir şeyler yapmalıyız. Bu amaç ile kurulmuş ve 30 yılı aşkın süredir Bursa adına faaliyet gösteren bir derneğiz. Şehrimiz için her konuda taşın altına elimizi koymanın gayreti içerisindeyiz.”

Birinci önceliğimiz bu şehre sahip çıkmak.

“Bursa Fan Club, öncelikle kentlilik bilincini, kültürünü aşılama gayesi içindedir. Birinci önceliğimiz bu şehre sahip çıkmaktır. Bu kentin değerlerine, tarihine ve misyonuna uygun bir yaşam biçimi oluşturmamız, bu kentin insanı olarak kentlilik felsefesine uygun hareket etmemiz gerekiyor. Bizler de bu düşünce ve hareketle bir çalışmamız başarılıyla sonuçlandığında, hemen yeni bir faaliyet arayışına giriyoruz.

Rumelisiad, Dağder, Ankara Bursalılar Derneği, Bursasporlular Derneği gibi kardeş derneklerle ilişkimizi üst seviyeye çıkarmalıyız. Bizlerin 2023 yılında yapacağı şey şudur; bizden çok aktivite bekleme yerine yapılacak aktivitelerin altyapısını oluşturacağız.”

Başkan Ali Ademoğlu, konuşmasının ardından 21. Dönem Bursa Fan Club Başkanlığı yapmış Mehmet Galip Toplan’a göstermiş olduğu emekler için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Genel Kurulda ayrıca hazirunun yaptığı selamlama konuşmalarında Bursa Fan Club’ün şehir adına önemine değinerek, Ali Ademoğlu başkanlığındaki 22. Dönem yönetim kuruluna başarı dileklerini ilettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …