Home GÜNCEL Her Alanda Fark Yaratan Kent Orhaneli’nin Vitrini Yenileniyor

Her Alanda Fark Yaratan Kent Orhaneli’nin Vitrini Yenileniyor

- Guncellenme Tarihi: 30 Aralık 2022 18:21
9 min read
Her Alanda Fark Yaratan Kent Orhaneli’nin Vitrini Yenileniyor için yorumlar kapalı
0

Orhaneli, Ali Aykurt’un başkanlığında yenilenmeye ve gelişmeye devam ediyor. İlçenin mahallerine vizyon katan alt ve üst yapı çalışmaları hızla devam ederken, Orhaneli’nde turizm amaçlı ziyaretler kış aylarında da durmak bilmiyor. Başkan Aykurt, başta Orhaneli olmak üzere dağ yöresine kazandırılan her hizmetin yanında olduklarını da her alanda ortaya koyuyor.

ORHANELİ SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİNİ YAPIYOR

Sosyal Belediyeciliğe değer katan Orhaneli Belediyesi, Dost Eli Mağazası’nın raflarını soğuk kış aylarında ihtiyaç sahiplerinin yararlanması için yepyeni kıyafetlerle yeniledi.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, ‘Dost Eli mağazamızda vatandaşlarımızın ihtiyaç duyacakları tüm kıyafetler belediyemizce sıfır olarak temin edilip vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuştur. Sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olarak ihtiyaç durumunda olan, detaylı bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize gelerek Sosyal Hizmetler Birimimize başvuruda bulunabilirler’ dedi.

HİZMET ATAĞI HIZ KESMİYOR

Orhaneli Belediyesi, ilçe vizyonuna katkı sunan çalışmalarıyla beğeni topluyor.

Fadıl Mahallesi parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiği Orhaneli’nin Ağaçhisar Mahallesinde ise lavabo ve gasilhane inşaatı başladı.

Belediye Başkanı Ali Aykurt, istinat duvarı ve parke taşı ihtiyacı duyan Karaoğlanlar Mahallesinde taş döşeme çalışmalarını vatandaşlarla istişare yaparak yerinde inceledi.

Aykurt, ‘Karaoğlanlar Mahallemizde cuma namazı sonrası komşularımızla bir araya geldik, devam eden istinat duvarı ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledik. Ekiplerimiz üstyapı ve altyapı çalışmalarında, ilçemizdeki farklı mahallelerde ihtiyaç dahilinde ilerliyor’ ifadelerini kullandı.

İKİ HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

İlçe mahallerinin vitrinine verilen önem Orhaneli’nde hizmet aşkıyla birleşiyor. Bu kapsamda Demirci Mahallesi ve Dere Mahallesi Hizmet Binalarının temel atıldı.

Başkan Aykurt, ‘Hizmet binalarımızın inşası tamamlandığında komşularımızın ihtiyaçlarına uygun bir ortam oluşmuş olacak. Demirci ve Dere Mahallelerimize hayırlı olsun’ dedi.

SPOR SALONU SON AŞAMADA

Başkan Aykurt, yenileme çalışmaları devam eden çok amaçlı spor salonunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Aykurt ‘Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda eksiksiz hizmet alacağı çok amaçlı spor salonumuzun yenilik çalışmaları en kısa zamanda tamamlanacak ve hizmete sunulacaktır’ sözlerine yer verdi.

BAŞKAN’DAN OKUL ZİYARETİ

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt’un okul ziyaretleri sürüyor.

Erenler İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Aykurt, ‘Çocuklarımızın neşesi bizlerin motivasyon kaynağı oldu. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederim’ dedi.

SADAĞI KANYONU’NUN GENÇ KONUKLARI

Başkan Aykurt, Uludağ Üniversitesi Orhaneli Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrencilerle Sadağı Kanyonu’nda kahvaltıda bir araya geldi.

‘Yaşadıkları şehirlerden ayrılarak ilçemize okumaya gelen genç kardeşlerimizin her zaman yanındayız’ diyen Başkan Aykurt sözlerine şöyle devam etti:  ‘Gençlerimizin, hayat hikayelerine Orhaneli’nden güzel parçalar ekleyip başarı dolu ömürleri olmasını temenni ediyorum.’

BEYCE DOĞAL YAŞAM VE SPOR MERKEZİ’Nİ KEŞFE ÇIKTILAR

DAĞDER Turizm Komisyonu 2022 yılının son toplantısını yapmak için gittiği Orhaneli’nde Belediye Başkanı Ali Aykurt ile birlikte Beyce Doğal Yaşam ve Spor Merkezini keşfe çıktı.

Aykurt ‘Orhaneli’mizin güzelliklerini ve kültürünü ortaya çıkarmak, turizmi canlandırmak adına yaptığımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İlçemizde gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği Beyce Meydan Kafede verdiğimiz molanın ardından Beyce Doğal Yaşam ve Spor Merkezimizi keşfe çıktık. İlçemize gerçekleştirdikleri ziyaret için DAĞDER ekibine teşekkür ederim’ dedi.

‘DAĞ YÖREMİZ İÇİN YAPILAN HER HİZMET BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ’

Dağ Yöresine verdiği önemi her platforma dile getiren Ali Aykurt, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz ile birlikte Harmancık Atıksu Arıtma Tesisi açılışı ile Büyükorhan Atıksu Arıtma Tesisi ve Büyükorhan Belediyesi Düğün Salonu temel atma törenlerine katıldı.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, ‘Doğamızı koruyarak sürdürülebilir kaynak kullanımı sağlayıp gelecek nesillere tertemiz bir Dağ Yöresi bırakacağız. Dağ yöremiz için yapılan her hizmet bizim için çok kıymetli emeği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer Belediyespor’un Yeni Yönetiminden Başkan Özdemir’e Ziyaret

Genel Kurul’da göreve gelen Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or ve Yönetim Kur…