Home GÜNCEL Başkan Taban Canlı Yayında Gündemi Değerlendirecek

Başkan Taban Canlı Yayında Gündemi Değerlendirecek

- Guncellenme Tarihi: 22 Aralık 2022 14:29
2 min read
Başkan Taban Canlı Yayında Gündemi Değerlendirecek için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Cuma akşamı tüm İnegöl basınının ortak yayınla ekranlara taşıyacağı canlı yayın programında gündemi değerlendirecek. Vatandaşlar da sosyal medya üzerinden sorularını yöneltebilecek.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yılın son günlerinde 2022 yılı ile birlikte gündeme dair konuların değerlendirileceği canlı yayın programında ilçe halkıyla buluşuyor. 23 Aralık Cuma (yarın) akşam 21.00’da başlayacak canlı yayın Başkan Taban’ın ve İnegöl Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ile birlikte; e-inegöl.com internet sitesi, Genç Gazete, Gündem İnegöl, Haber Yorum Gazetesi, İnegöl Gözlem internet sitesi, İnegöl Online, İnegöl Yerel Haber, İnegöl’ün Nabzı, İnegöl’ün Sesi, Kanal İnegöl, Okur Gazetesi ve Süper Kanal TV’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Vatandaşların Soruları da Yanıtlanacak

Sadettin Tamer Avcı ile İsmail Durmuş’un moderatörlüğünde yapılacak olan ve hem geride kalan yılın değerlendirileceği hem de gündeme dair konuların konuşulacağı programda, gazetecilerin sorularının yanı sıra vatandaşlar da merak ettikleri soruları sosyal medya hesapları üzerinden Başkan Taban’a iletebilecekler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …