Home GÜNCEL Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Oğluna sahip çık, kendisine başka ebeveynler arama peşinde

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Oğluna sahip çık, kendisine başka ebeveynler arama peşinde

- Guncellenme Tarihi: 21 Aralık 2022 13:09
3 min read
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Oğluna sahip çık, kendisine başka ebeveynler arama peşinde için yorumlar kapalı
0

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun, İmamoğlu için sarf ettiği “Baba-oğul gibiyiz” sözleriyle ilgili “Biz baba oğul gibiyiz. Bunları duyunca biz de içimizden, ‘Bay Kemal oğluna sahip çık’ diyoruz. O kendisine başka ebeveynler arama peşinde demeden duramadık. Şaka bir yana. 6’lı masanın yanında yöresinde olanların nereye gittikleri, hangi oyunu çevirdikleri bizim ilgilendirmez” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın satır başları arasında dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için kullandığı “Biz baba-oğlu gibiyiz” şeklindeki ifadeler de vardı. Kılıçdaroğlu’na seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz baba oğul gibiyiz. Bunları duyunca biz de içimizden “Bay Kemal oğluna sahip çık, o kendisine başka ebeveynler arama peşinde” demeden duramadık. Şaka bir yana. 6’lı masanın yanında yöresinde olanların nereye gittikleri, hangi oyunu çevirdikleri bizim ilgilendirmez” dedi.

“TEKMİLİ BİRDEN ORTALIĞA DÖKÜLDÜ”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki davayla da ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz hafta hakimlere hakaret iddiasıyla ceza alan şahıs, tek başına masa efradının perişanlığını göstermeye yeterlidir. Yasak kararını sevinçle, kucaklaşarak kutlayanları mı ararsınız, mitingi sosyal medyadan duyan genel başkanlar mı ararsınız, siyasi mühendislik hesabı yapanları mı ararsınız? Tekmili birden ortalığa döküldü” ifadelerini kullandı.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…