Home GÜNCEL Karacabey’de Gönül Köprüsü Kuruluyor

Karacabey’de Gönül Köprüsü Kuruluyor

- Guncellenme Tarihi: 13 Aralık 2022 10:51
3 min read
Karacabey’de Gönül Köprüsü Kuruluyor için yorumlar kapalı
0

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Karacabey’de gönüller bir oluyor.

Geçtiğimiz aylarda LÖSEV ve Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği tarafından, benzer etkinliklerle ilçedeki hayırseverlere çeşitli yardımlar ulaştırılmıştı.

Son olarak yeniden ilçeye gelen Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği, ilçedeki 260 ihtiyaç sahibi vatandaşa çeşitli kıyafet yardımlarında bulundu. Karacabey Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile birlikte yürütülen çalışmada kıyafet yardımları, Karacabey Belediyesine ait Sevgi Mağazasında gerçekleşti.

Örnek Oluyor

Çalışmalarla ilgili bilgi paylaşan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Aşevimiz ile bir yandan sıcak yemek ikramlarımız, 1500 kişiye ulaşacak şekilde merkez ve kırsalda devam ediyor. Bir yandan da hasta nakil ambulansımız, eşya yardımlarımız veya hasta yatağı, hasta taşıma lifti gibi araçların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlıyoruz. Tüm bunların yanında, Karacabey Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, ilçe genelinde hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında da yol gösterici oluyor. Bu durum, son zamanlarda yardım dernekleriyle de gerçekleşmeye başladı. Daha önce LÖSEV ve Engelliler Derneğinin benzer yardımları yine belediyemizle birlikte gerçekleşmişti. Bu kez Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği kıyafet yardımında bulundu. Ve birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladık. Bu alanda ilçemiz örnek bir organizasyon yürütüyor” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…