Home GÜNCEL Karacabey’de Parke Taşı Çalışmalarıyla Mahalleler Güzelleşiyor

Karacabey’de Parke Taşı Çalışmalarıyla Mahalleler Güzelleşiyor

- Guncellenme Tarihi: 12 Aralık 2022 10:13
2 min read
Karacabey’de Parke Taşı Çalışmalarıyla Mahalleler Güzelleşiyor için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, şehrin dört bir yanında yapılan çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Özkan, mahalle sakinleri ve muhtarlarla da istişare ederek, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor.

Bir süredir kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde denetimler yapan Özkan, son olarak Ekinli Mahallesini ziyaret etti.

Mahalle Muhtarı Mehmet Serik ve mahalle halkının da eşlik ettiği incelemelerde Özkan, yapılan parke taşı çalışmalarıyla meydanların daha da güzelleştiğini söyledi.

Bir Bir Hayata Geçecek

Özkan burada yaptığı konuşmada, “Karacabey’imizde, Marmara Denizi’nin kıyısında, meşhur Kocaçay’ın yanı başındaki bu güzel, şirin yerleşim yerinde, muhtarımızın ve vatandaşlarımızın parke kilit taşı çalışmalarıyla ilgili talepleri vardı. Ve neticesinde bu çalışmaları gerçekleştirdik. Göründüğü üzere çok güzel bir şekil aldı. Daha önce, imamımızın lojmanıyla ilgili sıkıntılar vardı, el birliği ile o inşaatımız da tamamlanmış durumda. Bu ziyaretimizde de hem muhtarımızın hem de vatandaşların çeşitli taleplerini de dinleme imkanımız oldu. İnşallah peyder pey onları da hayata geçireceğiz” dedi.

Mahalle Muhtarı Mehmet Serik ise “Düğünlerde, cemiyetlerde, hayırlarda kullanmayı düşünüyoruz bu meydanı. Belediyemizin sayesinde parke taşı çalışmasıyla görüntü şahane oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…