Home GÜNCEL Kardeşlik Destanı Bursalılarla Buluştu

Kardeşlik Destanı Bursalılarla Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 5 Aralık 2022 13:52
2 min read
Kardeşlik Destanı Bursalılarla Buluştu için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdingi SOCAR Türkiye’nin ev sahipliğinde Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kardeşlik Destanı Gösterisi, Bursagaz çalışanları ve aileleri, Bursa yerel medya temsilcileri, paydaşlar ve davetli misafirlerin büyük beğenisini topladı.

Türkiye ve Azerbaycan’ın ortak değerlerini, Türk halklarının tarihsel ve kültürel gelişimlerini danslarla anlatan muhteşem gösteriyi, aralarında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkan vekilleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile SOCAR Türkiye çalışanları ve ailelerinin de yer aldığı yaklaşık bin kişi izledi. 70 sanatçıdan oluşan dev kadronun performansı ise izleyicilerden büyük alkış aldı.

Kardeşlik Destanı, Türkiye ve Azerbaycan’ın geçmişten bugüne, tarihini, kahramanlarını, ozanlarını ve iki ülkenin kültürel zenginliğini anlatıyor. Teatral dans gösterisi, halk yaratıcılığı örnekleri, ozan-aşık sanatı, destanlar, müzik, folkloru, tasavvuf, tarihsel kahramanlıklar ve yardımlaşmalar ile Türk topluluklarının ortak değerlerini odak noktasına alıyor.

Kardeşlik Destanı, 8 Aralık’ta Aliağa İzmir’de SOCAR Türkiye çalışanları ve aileleri, yerel medya temsilcileri ve paydaşlarla buluşacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …