Home GÜNCEL BEKSİAD Vişne Ticaret Bölgesi’nin Gelişimine Odaklandı

BEKSİAD Vişne Ticaret Bölgesi’nin Gelişimine Odaklandı

- Guncellenme Tarihi: 3 Aralık 2022 15:11
4 min read
BEKSİAD Vişne Ticaret Bölgesi’nin Gelişimine Odaklandı için yorumlar kapalı
0

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD), Saadet Partisi Yıldırım İlçe yönetimini ağırladı.

Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz ve yönetimi hazır bulundu.

Yıldırım’ın Vişne Caddesi’nde kümelenen bebe çocuk hazır giyim sektörünün yaşadığı güvenlik ve ara eleman sorunu, BEKSİAD faaliyetleri, Saadet Partisi Yıldırım İlçe yönetiminin tekstil sektörü ile Vişne Ticaret Bölgesi’nin geliştirilmesine yönelik projeleri masaya yatırıldı.

Siyasi fikirleri iş insanlarından oluşan BEKSİAD’ın dışında tutmaya özen gösterdiklerini ifade eden BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız,  dernek olarak ülke refahının artması için üretmeye odaklandıklarını belirterek bebe ve çocuk tekstilinin daha fazla geliştirilmesi için çalıştıklarının altını çizdi.

Ziyarette, Vişne Ticaret Bölgesi’ni yabancı alıcıların tercihinde üst sıralara taşıyacak projelere de açık olduklarını dile getiren Başkan Yıldız, “Yıllar içinde doğal bir kümelenme sonucu oluşan Vişne Caddesi’ne daha fazla odaklanmak gerektiğini düşünüyoruz. Bursa’ya gelen yabancı alıcının bu bölgede kalmasını sağlama noktasında eksiklerimiz var. Vişne Ticaret Bölgesi bir merkez haline gelme noktasında emin adımlarla ilerliyor. Burada biz doğru projelerle bu gelişimi yönetmeliyiz. Biz her projeye ve fikre açığız. Ülkemizin gelişimi ve refahı, üretmekten geçiyor. Ülke refahının artması için üretmek şart” dedi.

BEKSİAD’ın faaliyetlerini takip ettiklerini ve Vişne Caddesi’nde kümelenen bebe çocuk konfeksiyonunun Yıldırım ekonomisine kayda değer katkıda bulunduğunu söyleyen Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz da , “BEKSİAD’ın gerek yurt içi gerekse yurt dışına yaptığı ihracatla ülke ekonomisine yaptığı katkıyı çok değerli buluyoruz. Yıldırım’da yer alan ve dünyanın her yerinden alıcıların Bursa’ya gelmesine vesile olan Vişne Ticaret Bölgesi de kent ekonomisi için çok değerli. BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız’a nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…