Home GÜNCEL İKAYDER’de Yeni Dönem Başlıyor

İKAYDER’de Yeni Dönem Başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2022 12:36
4 min read
İKAYDER’de Yeni Dönem Başlıyor için yorumlar kapalı
0

İKAYDER Başkanı Dr. Bülent Öz, yeni dönemde de yeni yönetimiyle birlikte yola devam dedi.



Bursa’da kurulan İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER) Olağan Genel Kurulu üyelerin katılımıyla gerçekleşti. İKAYDER’in kurucu Başkanlığını yürüten Dr. Bülent Öz, yeni dönemde de İK uzmanlarının desteğiyle yola devam dedi. İKAYDER’in yeni dönem yönetim kuruluyla birlikte yaptığı toplantıda hedef ve yeni dönem stratejilerini aktaran Öz, şunları söyledi:

İKAYDER’in 5.dönemine yeni yönetimimiz ile başlıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz Bursa’mızın en önemli kurum ve kuruluşlarının insan kaynakları yöneticilerinden  oluşturuldu. İnsan kaynakları yönetimi,  işletmelerin var oluşunu idamesi için gerekli insan kaynağının sağlanması, istihdamı ve geliştirilmesi ile ilgili politika oluşturma, planlama, örgütleme, yönlendirme, ulusal ve uluslar arası mevzuat yaklaşımlarını içeren bir disiplindir. Bu disiplin, yasal mevzuatlar ışığında işveren, çalışan ve devlet ilişkilerini düzenlemek, diğer taraftan çalışanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve aynı zamanda da işletmenin topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren bir meslek dalıdır.
Ülkemizde insan kaynakları departmanı alanında başta İstanbul, İzmir, Kocaeli, Adapazarı, Kayseri, Gaziantep ve Bursa gibi sanayisi yoğun şehirlerimizde olmak kaydıyla yaklaşık 15 binden fazla çalışan istihdam edilmektedir. Ülke ekonomisine, sanayisine, istihdamına ve gelişimine önemli ölçülerde katkı sağlayan kentimizde ise bu rakam 5 bin dolaylarında bulunmaktadır. Çalışanların başarısı işletmenin başarısının göstergesidir. Çalışanların performans düzeyi ne kadar yüksek olursa işletmelerin de verimliliği ve çalışan memnuniyeti o ölçüde artmaktadır. Artan çalışan memnuniyeti ülkemizin çalışma hayatına önemli katkılar sağladığı kaçınılmaz bir gerçektir.”

İKAYDER Yeni Yönetimi

İKAYDER Başkanı Dr. Bülent Öz başkanlığında oluşan yeni yönetimde, Başkan Yardımcılıklarına Gönül Demiral ve Yılmaz Uyar getirildi. Ahmet Dağlı, Elif Atkı, Mustafa Candar,
Şükrü Kurtuluş, Harun Çiçek, Hande Yüksel,
Elif Ezgi Çırak, Merve Güleç, Emel Alpdoğan, Reyhan Soykan Sankur, Murat Şener, Aydan Kıyılmak, Özge Zağralioğlu, Pelin Elif Savaş, Emel Uyar, Caner Topçuoğlu, Irmak Kılıçarslan ve Melike Uslu yeni yönetim kurulu üyeliklerini oluşturdu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …