Home GÜNCEL ÇEKSanat “Fırtına”sı Başkent’in Ardından Körfez’de Esti

ÇEKSanat “Fırtına”sı Başkent’in Ardından Körfez’de Esti

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2022 12:05
4 min read
ÇEKSanat “Fırtına”sı Başkent’in Ardından Körfez’de Esti için yorumlar kapalı
0

Kasım ayını dört festival/turneye katılarak yoğun bir programla geçiren ÇEKSanat Tiyatro, 20 ve 21 Kasım tarihlerinde 25. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde, 25 ve 27 Kasım da 3. Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Günleri kapsamında Gemlik’te sahneye çıktı.

Kasım ayı turnelerine Denizli’de başlayan ÇEKSanat Tiyatro, Denizli Büyükşehir Belediyesi ara tatil etkinlikleri kapsamında “Don Quijote” ve “Fırtına” oyunlarını sergiledi.  Ara tatil etkinliklerine hız kesmeden Bursa’da devam eden ekip, “Fırtına” oyunu ile 17 Kasım Perşembe günü 26. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında, Görükle Kültür Merkezi’nde (GKM) çocuklar için sahnedeydi.

Kasım ayını dört festival/turneye katılarak yoğun bir programla geçiren ÇEKSanat Tiyatro’nun “Fırtına”sı bu kez 20 ve 21 Kasım tarihlerinde 25. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde Ankara seyircisi ile buluştu. 20 Kasım Pazar günü Nazım Hikmet Kültür Merkezi Genco Erkal Sahnesi’nde sergilenen “Fırtına” oyunu 21 Kasım Pazartesi günü ise Çankaya Yaşar Kemal Sahnesi’nde çocuklar ile buluştu. Sahneleri dolduran Ankaralı çocukların beğenisini kazanan oyun, geçtiğimiz hafta sonunda bu kez Gemlikli çocuklar için sahnedeydi. Gemlik Belediyesi ve Bursa Barosu işbirliği ile bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Avukat Özgür Aksoy Tiyatro Günleri’nde 25 Kasım Cuma günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde “Benim Masalım” oyunu sahne aldı. 27 Kasım Pazar günü ise “Fırtına” Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde sergilendi. Çocuk oyunlarına olan yoğun ilgi görülmeye değerdi.

Repertuarında beş çocuk/genç oyunu yer alan ÇEKSanat Tiyatro, cuma ve hafta sonları Görükle Kültür Merkezi’nde (GKM) oyunlarını sergilemeye devam ederken okullar ve toplu rezervasyonlar için hafta içi seansları da açıyor.

Atölyelerden sergiye, koro çalışmalarından tiyatroya kadar sanatın birçok kolunda faaliyet gösteren ÇEKSanat etkinliklerinden haberdar olmak ve toplu rezervasyon yaptırmak için ÇEKSanat sosyal medya hesaplarını takip edebilir, www.ceksanat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…