Home GÜNCEL BGKP’den Dünya Bilek Güreşinde Bileği Bükülmeyen Sporculara Ödül

BGKP’den Dünya Bilek Güreşinde Bileği Bükülmeyen Sporculara Ödül

- Guncellenme Tarihi: 7 Kasım 2022 11:38
4 min read
BGKP’den Dünya Bilek Güreşinde Bileği Bükülmeyen Sporculara Ödül için yorumlar kapalı
0

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun (BGKP) 328. toplantısı İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy’un konuşmacı olduğu toplantıda BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, BGKP’e bağlı dernek temsilcileri hazır bulundu. Toplantıda, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dereceye giren İrfan Gençlik Sporlu sporculara çeşitli ödüller verildi.

Toplantının açılışında konuşma yapan BGKP İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney, 328. Toplantıyı İrfan Gençlik Kulübü ev sahipliğinde yapmanın özel bir nedeni olduğunu belirterek, “Her ayın ilk perşembe günü farklı bir derneğimizin ev sahipliğinde yapıyoruz. İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nde ikinci defa bir araya gelmemizin özel nedeni bu çatı altında bilek güreşi eğitimi alarak dünya şampiyonluğunda ülkemize dereceler kazandıran kardeşlerimizi onurlandırmak için. Hepimizin önceliği ülkemizin geleceği olan gençlerimizin şuurlu şekilde yetişmesine katkı yapmaktır. Antalya’da bu yıl gerçekleştirilen dünya bilek güreşi müsabakalarında şampiyonluğa ulaşan Raşid Mavigil, 2’nci olan Eyüphan Öztürk ile dünya 5’incisi olan Hikmet Tan Okumuş ve Bilal Naci Akyüz, dünya 6’ncısı olan Kazım Serdal kardeşlerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Konuk konuşmacı Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy da gençlere destek vermek gerektiğinin altını çizdiği konuşmasında, irfan ve bilgiyi sporla buluşturan bir zeminde olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.  Aksoy konuşmasının devamında “Bizim asli işimiz spor ve gençlik. Spor tarafında aklınıza gelebilecek her türlü desteği sağlıyoruz. Burada her branştaki gençlerimizin spor yapması için desteklerimiz sürüyor. Bu anlamda sadece gençlere değil aynı zamanda yetişkinlerin de spor yapması için projeler yürütüyoruz.  Bilek güreşinde ülkemizin bayrağını dalgalandıran genç kardeşlerimizi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Toplantı, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonluğu’nda dereceye giren sporcular için organize edilen ödül töreniyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…