Home GÜNCEL KALBİR hedef büyüttü

KALBİR hedef büyüttü

- Guncellenme Tarihi: 27 Ekim 2022 11:24
5 min read
KALBİR hedef büyüttü için yorumlar kapalı
0

Merkezi Bursa’da bulunan Kalite Birliği Derneği (KALBİR)’in sesi ve projeleri, Türkiye’nin hatta dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da da duyulmaya başladı.

Kalite Birliği Derneği (KALBİR) Başkanı Mustafa Karaman, KALBİR Onursal Başkanı, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Işığıçok, dernek yönetim kurulu üyeleri Ferudun Baykara ve Mehmet Uğur Özdeniz, Kalite Birliği Derneği İstanbul Anadolu Yakası Temsilcisi Doç. Dr. Ömer Kul ve İstanbul Avrupa Yakası Temsilcisi Cahit Dak ile birlikte, Avrasya Bir Vakfı ile Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu (TÜMBİFED)’nu ziyaret ederek, bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Görüşmeler sırasında “2023 Yılı Milli Egemenlik ve Kalite Yılı’ projesi kapsamında ortak programlar gerçekleştirilmesi ve işbirliği içinde kalite eğitimleri düzenlenmesi de karar altına alındı. Böylece KALBİR, İstanbul’a da açılmış oldu.

Avrasya Bir’den Tam Destek

Avrasya Bir Vakfı Başkanı sanayici ve yazar Şaban Gülbahar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Kalite Birliği’nin faaliyetlerini İstanbul’da da devam ettirmesi son derece önemli… Avrasya Bir Vakfı olarak işbirliğine hazırız ve tüm salonlarımızı emrinize veriyoruz. Karşılık beklemeden hizmet sunan Kalite Birliğine teşekkür ediyoruz. Özellikle ‘2023 Milli Egemenlik ve Kalite Yılı’ projenizden etkilendiğimizi ifade etmek istiyoruz. Bizler kaliteyi, TSE’nin efsane başkanı Mehmet Yılmaz Arıyörük’ten öğrendik. Sizleri Arıyörük’ün öğrencileri olarak görüyoruz. TSE’yi yani milli kurumu savunma anlayışınızı da tebrik ediyoruz” dedi.

TÜMBİFED Yeni Paydaş

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu (TÜMBİFED) Genel Sekreteri Mustafa Topaloğlu da Kalite Birliği’nin ziyaretinden memnun olduklarını ifade ederek, işbirliğine hazır olduklarını, topluma faydalı eğitimleri İstanbul’da da düzenleyeceklerini, ‘Milli Egemenlik ve Kalite Yılı’ projesini destekleyeceklerini, paydaş olmaktan onur duyacaklarını ifade etti.

KALBİR Büyüyor

Her iki ziyarette de ‘Kalite Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Mustafa Karaman, İstanbul Temsilcileri Doç. Dr. Ömer Kul ve Cahit Dak’a teşekkür ederek, “Temsilcilerimiz koordinasyonunda İstanbul’daki çalışmalarımıza hız vereceğiz.

İstanbul’da duyduğumuz ‘Konuşulmayanı konuşuyorsunuz, yapılmayanı yapıyorsunuz‘ sözlerinden etkilendiğimizi özellikle ifade etmek istiyorum. Ülkemizin her noktasında temiz kaliteyi hiç bir karşılık beklemeden savunmaya devam edeceğiz.

Avrasya Bir Vakfı ve TÜMBİFED yetkililerinin Kalite Birliği’ne gösterdiği ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. İnancımız ve imanımız kadar da inadımız var. Temiz kaliteyi savunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …