Home GÜNCEL Eker I Run’da Tohum Otizm Vakfı İçin Koştular

Eker I Run’da Tohum Otizm Vakfı İçin Koştular

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2022 13:31
4 min read
Eker I Run’da Tohum Otizm Vakfı İçin Koştular için yorumlar kapalı
0

Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası, sektör arenasında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların yanında, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da fark yaratmaya devam ediyor. Firma çalışanları, Eker I Run 5K Koşusunda Tohum Otizm Vakfı için koştu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram, bu yıl ‘9. Eker I Run ile ritmini yakala” sloganıyla düzenlenen organizasyonda, 63 kişilik bir ekiple yer aldıklarını söyledi.

Koşu için bir süredir ekip olarak hazırlandıklarını belirten Bayram, “Eker I Run Koşusu’nda çalışanlarımızla birlikte bu yıl Tohum Otizm Vakfı için koştuk.  Vakıf, ‘otizm spektrum bozukluğu’ olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Otizm spektrum bozukluğu olan çocuklara destek olmak ve onlara aydınlık bir gelecek sağlamak adına etkinlikte yer aldık” dedi.

 

Tohum Otizm Vakfı’na Destek

Böylesine anlamlı bir organizasyonda yer aldıkları için oldukça mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Bayram, etkinliğin spor, iyilik, motivasyon ve eğlence dolu programıyla oldukça keyifli geçtiğini dile getirdi. Organizasyon aracılığı ile Tohum Otizm Vakfı’na destek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Bayram, “Her çocuğun hayalleri vardır. Hayallerine ulaşmaları için de en büyük ihtiyaçları eğitimdir. Onların hayallerine hep birlikte ortak olma adına var gücümüzle koştuk. Otizm spektrum bozukluğu olan çocukların hayalleri gerçekleşsin diye destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Grup Hit/Stop Konser Verdi

Bu tür etkinliklerde aktif olarak yer almayı sürdüreceklerini dile getiren Bayram, şöyle devam etti: “Fark Yaratan Hobi Kulüplerimizden Grup Hit/Stop da başarılı performansı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Grup Hit/Stop Eker I Run Koşusu kapsamında konser verdi. Konserimiz de oldukça keyifli geçti.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

CW Enerji, Savunma Sanayisine Ürün Geliştiriyor

CW Enerji, savunma sanayinin ihtiyacı olan enerjiye köklü çözümler sunmaya devam ediyor. G…