Home GÜNCEL Başkan Özkan’dan Asfaltlama Çalışmalarına Yakın Takip

Başkan Özkan’dan Asfaltlama Çalışmalarına Yakın Takip

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2022 10:02
2 min read
Başkan Özkan’dan Asfaltlama Çalışmalarına Yakın Takip için yorumlar kapalı
0

Karacabey’de, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte asfalt seferberliği sürüyor.

İlçe genelinde topyekûn başlayan altyapı çalışmaları boyunca kazılan yollar, çalışmaların bitmesiyle hızla asfaltlanıyor. Bu kapsamda, Fatih Sultan Mehmet Caddesinden başlayan asfaltlama çalışmaları Esentepe Mahallesinde aralıksız sürüyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da altyapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda başlayan asfalt çalışmalarını denetlemeyi sürdürüyor.

Vatandaşlarımızın Anlayışına Sığındık

Çalışmaları denetlemeye giden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Elbette altyapı çalışmaları boyunca kazı yapılan sokaklarda zaman zaman vatandaşlarımıza da rahatsızlık vermiş olduk. Ama uzun vadeli bir yatırım olduğu için Allah’ın izniyle bu sokaklara vurulan son kepçe olacağından, bu konuda anlayışlarına sığındık. Ve nihayetinde biten sokaklarımızı hızla kapatıp yeniliyoruz. Esentepe ve Gazi Mahallesinde yakında asfalt çalışmalarımız bitecek. Ekiplerimiz, zaman kaybetmeden diğer mahallelerimize de geçecek. Kalabalık bir asfalt ekibi ile aralıksız ve titiz bir çalışma ile asfaltlamalar sürüyor. Bizler de bu konuda denetimlerimizi sıklaştırarak süreci yakından takip ediyoruz. İlçemize bu değerli çalışmayı kazandıran Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a ilçe halkı adına bir kez daha teşekkürlerimizi yineliyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Mobilya ile Büyümeye Devam Ediyor

İnegöl Mobilya Fuarının tamamlanmasının ardından açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Al…