Home GÜNCEL Karacabey’de Kadın Girişimciler Pazarı yoğun ilgi gördü

Karacabey’de Kadın Girişimciler Pazarı yoğun ilgi gördü

- Guncellenme Tarihi: 3 Ekim 2022 16:46
2 min read
Karacabey’de Kadın Girişimciler Pazarı yoğun ilgi gördü için yorumlar kapalı
0

Sosyal ve ekonomik kalkınma açısından son yıllarda önemli atılımların gerçekleştiği Karacabey’de, kadın girişimcilerin sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor.

Karacabey Belediyesi tarafından organize edilen ve girişimci kadınları desteklemek amacıyla oluşturulan ‘Kadın Girişimciler Pazarı’ Ömer Matlı Kapalı Pazaryerinde 3 gün boyunca açık kalırken, pazara ilgi yoğun oldu.

Kadın üreticiler takıdan, giyime, gıdadan süs ve dekoratif eşyalara pek çok alandaki ürünlerini kendilerine ayrılan stantlarda sergiledi.

Özkan’dan Destek Ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ‘Kadın Girişimciler Pazarı’nı ziyaret ederek, üretici kadınlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özkan stantları tek tek dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederken hem pazar hem de çeşitli konuları değerlendirme imkanı buldu.

Özkan yaptığı açıklamada, “Girişimci kadın pazarı etkinliğimiz yoğun bir katılımla ve memnuniyetle gerçekleşti. Bizlere gelen talepler de bu pazarı daha sık yapmamız yönünde. Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirmeye aldık. Emeğin kenti Karacabey’de, üreticilerimize desteklerimiz her zaman devam edecek” ifadelerini yer aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…