Home GÜNCEL ULUTEK Bünyesine Güçlü Bir Firma Daha Kattı

ULUTEK Bünyesine Güçlü Bir Firma Daha Kattı

- Guncellenme Tarihi: 27 Eylül 2022 13:49
4 min read
ULUTEK Bünyesine Güçlü Bir Firma Daha Kattı için yorumlar kapalı
0

Bünyesindeki firmalara önemli avantajlar sağlayan ULUTEK Teknopark, otomotiv sektöründe önemli başarılara imza atan FEV Türkiye ile gücüne güç kattı.

Otomotiv sektörüne yönelik araç geliştirme, yazılım, otonom sürüş, elektrikli ve konvansiyonel itki sistemleri geliştirme alanlarında anahtar teslim mühendislik çözümleri sunan FEV Türkiye, İTÜ ARI Teknokent, Teknopark İstanbul, Yıldız Teknopark, Bilişim Vadisi, Marmara Teknokent, ODTÜ Teknokent ve Teknopark İzmir ofislerinden sonra Ar-Ge çalışmalarını ULUTEK Teknopark’ta da sürdürecek.. ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Teknopark’ın yeni firmasını ziyaret ederek yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Üniversite-Sanayi İş Birliğine Önemli Katkı

Bölgedeki firmalara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, “FEV Türkiye gibi ülkemize büyük katkılar sağlayan önemli bir firmanın teknoparkımızda olmasından dolayı son derece mutluyuz. Bursa, otomotiv ve yan sanayi açısından ülkemizin en önde gelen şehri. FEV Türkiye ile birlikte şehrimize hizmet ederken, üniversite-sanayi işbirliği aşamasında da önemli gelişmeler kaydedeceğimizi düşünüyorum.” diye konuştu. Teknoparkta yaşanan yoğunluğa ise, “Yer konusunda firmalarımızın yaşadıkları sorunları aşmaları için her zaman yanlarındayız. Onlara en iyi hizmeti, en uygun şartlarda sunmaya çalışıyoruz.” sözleriyle değindi.

“Bursa, Bizim İçin Çok Önemli”

Bursa’nın birçok sektörde öncü kimliğiyle kendileri için büyük önem taşıdığını belirten FEV Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Önder Erdoğan da “ULUTEK Teknopark’ta faaliyete başlar başlamaz Bursa’daki mühendis kapasitemizi doldurduk. Potansiyeli çok yüksek olan bir şehir. Otomotivin kalbi Bursa’da atıyor ve biz de bu bölgede gelişimimizi sürdürmek istedik. Ülkemiz için katma değerli işler yapmaya devam etmek amacındayız ve üniversitelerle dirsek teması kurabildiğimiz teknoparklarda çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. 2025’te bin kişilik bir ekip oluşturma gibi bir hedefimiz var ve hâlihazırda 460 kişiyi geçtik, yılsonu hedefimiz ise 500 ama yer problemi yaşıyoruz. Buna rağmen Avrupa Birliği projeleri ve müşterilerimiz için yoğun şekilde çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de ULUTEK Teknopark ile birlikte ciddi başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…