Home GÜNCEL Spor kenti Karacabey’ uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptı

Spor kenti Karacabey’ uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptı

- Guncellenme Tarihi: 27 Eylül 2022 14:15
2 min read
Spor kenti Karacabey’ uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı spor atakları, ulusal ve uluslararası arenada ses getirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda İşitme Engelliler Badminton Milli Takım kampına ev sahipliği yapan Karacabey’de, son olarak uluslararası futbol müsabakaları yapıldı.

Futbolseverleri heyecanlandırdı

Geçtiğimiz hafta sonu ilçede yapılan U18 Milli müsabakalarında, Portekiz – Romanya ile Türkiye – İspanya müsabakaları ilçedeki M. Fehmi Gerçeker Stadyumunda oynanırken, milli maçlar ilçedeki futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Spor atakları meyvelerini veriyor

Karşılaşmaları yerinde izleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yaptığımız spor atakları ile sadece bölgemizdeki değil ulusal ve uluslararası çapta çeşitli etkinlikleri ve sporcuları da ağırlıyoruz. Bunlara bir yenisi belediyemiz tarafından standartlara uygun hale getirilen ilçe stadımızda oynanan milli maçlar ile eklendi. U18 Milli müsabakalarında Türkiye’nin yanı sıra Portekiz, Romanya ve İspanya takımlarını ağırladık. Ve ilçemizdeki futbolseverler tarafından da bu gelişmeler memnuniyetle karşılandı. Ayrıca Bursa’mızın güzide takımı Bursaspor’un maçının ilçemizde oynanacak olması da bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu vesileyle Bursaspor’a da gönülden başarılar diliyorum. İlçemizdeki spora yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…