Home GÜNCEL Bursaspor yönetiminden tepki: ‘Bundan sonrası herkesin problemi’

Bursaspor yönetiminden tepki: ‘Bundan sonrası herkesin problemi’

- Guncellenme Tarihi: 27 Eylül 2022 16:40
2 min read
Bursaspor yönetiminden tepki: ‘Bundan sonrası herkesin problemi’ için yorumlar kapalı
0

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Amed Sportif-Bursaspor maçının öncesinde ve sonrasında çıkan olayların ardından, yeşil-beyazlı yönetimden tepki geldi. Bursaspor yönetimi, mücadelede yaşananlarla ilgili hazırladığı videoyu, “Bundan sonrası herkesin problemidir.” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. haftasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar büyük tepki çekmiş, taraftarın sosyal medyada TFF’den maçı iptal etmesi yönündeki çağrısı da karşılıksız kalmıştı.

Bursaspor Yönetimi Sessizliğini Bozdu

Bursaspor yönetimi ise maçtan bir gün sonra sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, “Dün saha içinde oynamaya çalıştığımız ‘maçtan’ görüntüler. Bundan sonrası herkesin problemidir!” açıklaması yapıldı. Görüntülerde hem saha içindeki futbolcuların sert müdahaleleri, hem de taraftarın sebep olduğu olaylar görülüyor.

Gözaltına Alınan 6 Kişi Serbest Bırakıldı

Amed Sportif Faaliyetler ve Bursaspor maçıyla ilgili sosyal medyaya yansıyan görsellere ilişkin soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…