Home GÜNCEL Karacabey’den Pakistan’a yardım eli

Karacabey’den Pakistan’a yardım eli

- Guncellenme Tarihi: 21 Eylül 2022 10:54
2 min read
Karacabey’den Pakistan’a yardım eli için yorumlar kapalı
0

Pakistan’da, milyonlarca insanın evsiz kalmasına neden olan sel felaketinin ardından Bursa Valiliği’nin başlattığı yardım kampanyasına bir destek de Karacabey’den geldi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile Karacabey Belediyesi tarafından Pakistan’a gönderilmek üzere hazırlanan yardımların önceki gün yola çıktığını söyledi.

Her zaman yanımızda oldular

Belediye Başkanı Özkan, yardım aracı yola çıkmadan önce AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte yaptığı açıklamada, “Kardeş ülkemiz Pakistan, her zaman destekçimizdir ve sürekli Türkiye’nin yanında olmuştur. Kurtuluş Savaşında da bizlere destek vermiştir. Dolayısıyla Pakistan, gönül coğrafyasının içindedir. Bölgede yaşanan sel felaketi, hepimizi derinden üzmüştür. Eldeki imkanlarla bizler de felaketi yaşayan ve milyonlarca insanın evsiz kaldığı Pakistan’a yardımda bulunmak istedik ve ilkyardım aracımızı bugün itibariyle yolcu ettik. Bursa Valiliğinin başlattığı yardım kampanyasına Karacabey olarak güçlü şekilde katıldık. Kardeş ülke Pakistan’a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…