Home GÜNCEL ‘Tahta açılsın’ diyenler; Bozbey’e yapışın!

‘Tahta açılsın’ diyenler; Bozbey’e yapışın!

- Guncellenme Tarihi: 16 Eylül 2022 15:29
6 min read
‘Tahta açılsın’ diyenler; Bozbey’e yapışın! için yorumlar kapalı
0

Yine bir algı operasyonunun içindeyiz.

Bursa Büyükşehir Belediye meclisinin son oturumunda İyi Parti Sözcüsü Adnan Akın‘ın, toplantının başında ‘siyasetin takımdan elini çekmesi gerektiği’ söylemi üzerine açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş hedef tahtasına oturtuldu. Twitter’da Alinur Aktaş istifa tagı açarak siyasi yıpratma amaçlı paylaşım yaptırılıyor.

Zaten Emin Adanur’un Bursaspor’a başkan olmak istemesinin ana nedeni de buydu. Takımı yok olma aşamasına getirip bırakmak, sonra da mecburen kulübe sahip çıkmak zorunda kalacak Aktaş’a karşı bu durumu algı ile siyasi malzeme olarak kullanmaktı.

En başından beri bunu yazıyorum. Bursasoylem.com yayınımıza konuya dair yazdığım diğer yazılara ulaşabilirsiniz. Ama açıkçası en çok da Bursaspor aşkı ile bu duruma alet olanlara üzülüyorum.  Futboldan anlamayan ama siyaset yazarı olarak her türlü değer üzerinden çekilen kumpasları algılayabilen biri olarak, koşulsuz Bursaspor sevdanıza binaen tepki verdiğinizi biliyorum. Çok da haklısınız.

Siyasetin Bursaspor üzerinden elinin çekmesi gerektiği konusunda hemfikirim. İyi Parti, acaba bunu neden Emin Adanur kulübe başkan olmak için kendini yırtarken söylemedi? Emin Adanur’un eski Bakan Faruk Çelik’le, CHP’nin Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey’le ilintisini sağır sultan biliyor, onlar duymamış mıydı?

Siz Bursaspor’a Adanur başkan olurken siyaset bulaştığında, tüm bu organizasyon siyasi malzeme olarak planlandığında neredeydiniz? İttifak ortağınız CHP’nin adayı zarar görmesin ve dahi bu plandan hep beraber nemalanırız diye mi sustunuz o zaman?

Alinur Aktaş’ın “Meraklısı değiliz” demesine de kesinlikle katılıyorum. Doğru düzgün bir aday çıktı da, destek buldu da Alinur Başkan mı engelledi bu durumu?

Adanur verdiği tüm paranın fazlasını kulüpten çeklerle tahsil edip yüzüstü bıraktığında neden hiçbir şey demediniz?

Mustafa Bozbey’in çığırtkanlığını yapıp, siyasi kumpaslarını çeken Emin Adanur sayesinde Bursaspor’un küme düştüğünü önce bir kabul edin..!

Sonrasında Büyükşehir Belediyesi hepimizin belediyesi, sadece Bursaspor’un değil..! Ben şahsen belediyenin gelirleriyle Bursaspor’un bir noktaya getirilmesine karşıyım, o parayla tüm Bursa halkına hizmet üretilmesine tarafım.

Bursa’da birçok iş adamı var, gizli zengin var, Bursaspor’u yıllarca yönetip zarara uğratanlar var, onlar koysun elini taşın altına..

Hatta bir önerim var size:

Bozbey; Emirkoop’tan dar gelirliler için üretilen, ancak yok pahaya “Emirkoop yönetimde sağladığı yapılanmayla” aldığı arsalara onlarca konut yapıyor, müteahhidi ise tabii ki Emin Adanur.

Tahta açılsın diyenler;

Bozbey’in yaptığı o konutları

Ve halkın Belediyenin vakfı sanarak Nilvak’a yapılan bağışlarla inşa edilen okulları

Bursaspor’a bağışlamasını talep etsin…

Bakın Bozbey halkın bağışlarıyla yapılan, öğrenci, veli ve binayı kiralayan okul sahibini mağdur ederek okulların açılmasına çok kısa süre kala tahliye ettiği Asal Kolejinin binasını satışa çıkarmış, 180 Milyon Liraya satıyor.

Halktan aldığını Bursaspor’a versin, kırk yılda bir Robin Hood’luk yapsın…

Olmaz ki böyle, Rabbena hep bana..!

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…