Home GÜNCEL Altyapısı tamamlanan sokaklarda kaplama çalışmaları sürüyor

Altyapısı tamamlanan sokaklarda kaplama çalışmaları sürüyor

- Guncellenme Tarihi: 12 Eylül 2022 21:32
2 min read
Altyapısı tamamlanan sokaklarda kaplama çalışmaları sürüyor için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Mahmudiye Mahallesi Okul Sokakta 200 metre uzunluğunda 1200 m2’lik parke taş uygulaması gerçekleştiriyor.

Yapım çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Mahmudiye Mahallesi Okul Sokakta 200 metre uzunluğundaki sokak parke taşıyla kaplanıyor. Toplamda 1200 m2’lik parke taşı uygulanacak çalışmada sona gelinirken, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte çalışmayı yerinde inceledi.

İnceleme sırasında açıklamalarda da bulunan Başkan Taban, “Mahmudiye Mahallesi Okul Sokakta, Müşerref Muzaffer Samda Okulumuzu çevreleyen sokaktayız. Hava şartları elverdiği müddetçe şehrimizin tüm mahallelerinde eksikleri gidermeye, o bölgeleri dönüştürmeye devam ediyoruz. Burada da Fen İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle özellikle bu sokak üzerinde eksik kalmış olan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından arkadaşlarımız kaldırım ve parke taşı yol kaplama çalışmalarına başladılar. Şu an son aşamadayız” diye konuştu.

Altyapı çalışmalarının devam ettiği bölgeler olduğunu hatırlatan Başkan Taban, “Bu çalışmalar tamamlandıkça gerek sıcak asfalt gerekse de tretuvar ve parkı taşı kaplama çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Burada yaklaşık 1200 m2 parke taşı uygulamasıyla çalışma tamamlanmış olacak. Altyapıda da menfezlerle ilgili borulama işlemleri yapıldı. Menfezler de uygun yerlere konulacak. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …