Home GÜNCEL Türkiye’nin kalbi Gemlik’te atacak

Türkiye’nin kalbi Gemlik’te atacak

- Guncellenme Tarihi: 29 Ağustos 2022 11:31
2 min read
Türkiye’nin kalbi Gemlik’te atacak için yorumlar kapalı
0

Türkiye genelinde bulunan 365 oda ve borsa başkanları  yerli ve milli otomobilimizin üretim üssü TOGG’da yapılacak olan toplantı için Gemlik’e geliyor.

125.Kuruluş yılını kutlayan Gemlik Ticaret ve Sanayi odası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açılışı yapılacak olan yerli ve milli otomobil fabrikasına gelecek olan ülkemizde bulunan 365 oda ve borsa başkanını karşılayacak.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, “Ülkemiz için çok önemli bir proje olan yerli ve milli proje  TOGG programına katılacak olan 365 oda ve borsa başkanlarının toplantısı Gemlik ve bölgemiz içinde büyük bir önem taşımaktadır” dedi.

GTSO Başkanı Ağdemir, “Bizler de oda olarak tüm çalışmalarımızı tamamladık. Gemlik Kaymakamı, Gemlik Belediye Başkanı ve milletvekillerimizi, GTSO Meclis üyeleri ile kadın ve genç girişimcileri bu toplantıya davet ettik. Önümüzdeki kısa dönemde faaliyete geçecek olan fabrika, ülkemiz için büyük bir kazanım olacak. Son yüzyılın en gözde yatırımının Gemlik’te olması bizler için gururu verici bir durum” dedi.

Ağdemir, “Yüzyılın projesinde emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu ile proje omuz veren değerli iş insanlarımıza, tüm proje çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Zeytin Ağaçları Yeni Yerine Taşındı

Ağaçların korunması konusunda farkındalık oluşturmak isteyen Nilüfer Belediyesi ile Bursa …