Home GÜNCEL Mobbingci Türkyılmaz iş başında!

Mobbingci Türkyılmaz iş başında!

- Guncellenme Tarihi: 11 Ağustos 2022 13:56
6 min read
Mobbingci Türkyılmaz iş başında! için yorumlar kapalı
0

Memleket Partili Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Er, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Belediye’de görevli sendikalı şirket personelini tehdit ettiğini iddia etti.

Personelin haklı taleplerini göz ardı eden Hayri Türkyılmaz’ın üstüne üstlük çalışanlara yıldırma politikası uygulayarak çalışma yerlerini değiştirdiğini söyleyen Mehmer Er ‘Mudanya Belediye Başkanı’nın sendikalı şirket personelinin haklı talepleri üzerine personele “Benim dediğimi beğenmeyenler kartlarını bırakıp gitsinler” diyerek yer değişikliği yapma ve yıldırma politikası izlemeye başladığını görüyoruz. Emekçileri tehdit ederek, çalışma yerlerini değiştirerek, yöneticilerinize mobbing uygulatarak hiç bir yere varamazsınız! Bu uygulamaların neresinde “barış”, neresinde “kardeşlik” var?’ diye sordu.

Türkyılmaz’ın “Türkiye’de belediyelerdeki en yüksek maaşı ben veriyorum” sözlerinin yalandan ibaret olduğunu dile getiren Er, belediye emekçilerinin haklı taleplerinin bir an önce yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. Mehmet Er, ‘Konserlerde bağırdığınız “Türkiye’de belediyelerdeki en yüksek maaşı ben veriyorum” sözlerinin hikaye olduğunu, geçen yıl Bursa’daki diğer belediye çalışanlarının maaşlarını listeleyerek ispatlamıştım. Belediye emekçilerinin haklı taleplerinin bu ekonomik krizde bir an önce yerine getirilmesi şarttır. Belediye çalışanlarını bu duruma düşüren kişi, ister erik dalıyla, isterse zeytin dalıyla yılda 1-2 defa yarım koli yardım dağıtarak hemşehrilerimi aldattığını sanmasın.’ dedi.

Hayri Türkyılmaz’ın emek ve emekçi düşmanı tavırlarını sürdürmelerine göz yummayacaklarını ifade eden Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Er, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Söylemlerinde solcu ve özgürlükçü; uygulamalarında ise baskıcı ve dediğim dedik tavırlar sergileyen Belediye Başkanı, başında bulunduğu devlet kurumunu aile şirketi sanmaya devam ediyor. Türkyılmaz zihniyeti ve dışarıdan getirip atadığı yöneticilerin emek ve emekçi düşmanı tavırlarını sürdürmelerine asla göz yumamayız. Sözde solcu diğer meclis üyelerinin buna ses çıkarmaması da kabul edilebilir değildir. Maaşları sanki kendi cebinden ödüyormuş gibi şirket patronu edasıyla belediye emekçilerinin üzerinde baskı kurmanız, sözde eleştirdiğiniz AK Parti ile aslında aynı kafada olduğunuz gerçeğini ortaya çıkarmaktadır.

Solcu kılığında dolaşmaları, kostümün altında gizledikleri sağcı zihniyeti artık gizleyemiyor. Emekçi belediye personelini, genel merkezinizde bir veya bir kaç ağa babası yok diye sahipsiz sanmayın! Ağa babası olanların bir telefonla nasıl sözleşmeli ve danışman yapıldıklarını, ne kadar maaş aldıklarını hepimiz biliyoruz. Belediye başkanlığı maaşı haricinde o tehdit ettiğiniz emekçilerin çalıştığı iki belediye şirketinden her ay “huzur hakkı” adı altında aldığınız iki ayrı maaşı da biliyoruz. Bu şirketlerin yönetimine atadığınız 6 meclis üyesinin aldıkları maaşları saymama herhalde gerek yok!

Sözde solculuğunuz, belediye binasının dış cephesindeki sıvalar gibi, algı belediyeciliğiniz gibi, Yıldıztepe projeniz gibi dökülmeye başlamıştır.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ve Memleket Partimizin tüm kadroları, tüm emekçilerimizin haklarını savunmak için hazırdır.’

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…