Home GÜNCEL Bozbey hukuka nasıl arkadan dolanıyor

Bozbey hukuka nasıl arkadan dolanıyor

- Guncellenme Tarihi: 22 Temmuz 2022 23:57
12 min read
Bozbey hukuka nasıl arkadan dolanıyor için yorumlar kapalı
0

Pek muhterem Bozbey,

Emirkoop’la ilgili yazdığım iki yazıyı baz alarak beni şikayet etmişsiniz… Çok da iyi etmişsiniz… Hatta kamu davasının açılmasını da talep etmişsiniz ki, ben de cevap ifademde bu iddiaların soruşturulması ve açıklığa kavuşması için kamu davası açılmasını istedim, hakkım değil mi?

Şikayet konularınızı tek tek yazarak buradan tekrar soralım, doğrularını öğrenelim o halde, neticede kamuoyunu bilgilendirmek gibi bir görevimiz var… Siz de CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kamuoyunu aydınlatmak zorundasınız..!

Şimdi birinci konuyu sizi de çok yormadan, siz de cevabınızı çok geciktirmeden sormak istiyorum:

Yazımda geçen “270 daire ve onlarca ticari alanı bulunan bu arsa yaklaşık 6 Milyon liraya bahse konu dört kooperatife satılıyor. Üstelik 24 ay taksitle… Ballı lokmanın balı şu ki; kooperatiflerin ikisi Mustafa Bozbey’in yakınının, biri yine Bozbey’in olan Nilvak’ın otoparkının başındaki kişinin, diğerinin ise Bozbey’in kardeşi Hüseyin Bozbey’e ait olan adresle aynı adreste görünen kişinin olması…” cümlesiyle ilgili tarafınızı rant devşirmekle itham etmişim, kooperatiflerle hiçbir ilginiz yokmuş, bu yazı ile açıkça tarafınızın itibarını zedelemiş, hakaret ve iftira etmiş, verileri açıkça verme veya ele geçirme suçlarını işlemişim…!

Vay be…!

Şimdi yekten soruyorum:

Bu kooperatiflerle ilginiz yoksa 2 kooperatife düşen daire ve işyerlerini neden size ait Perçem A.Ş.’ye geçirdiniz?

Siz geçirmediniz mi yoksa…!

Size hediye mi ettiler, ne oldu?

Kooperatiflerle ilgim yok diyerek hukukun arkasından dolanmaya kalkmış olmuyor musunuz?

Kooperatiflerin yetkilisi olan geçen Ramiz Bozbey, kim, İldam Aydın Bozbey kim, Taşpınar Kooperatifinin adresi Ramiz Bozbey’le neden aynı yer?

Nilvak’ın yani ailenizin vakfının yönetiminde olan Açık Oto Pazarıyla Aytunç Esendemirci’nin ilgisi ne?

Hanem (Yönetim Kurulu İldam Aydın Bozbey, Müstakim Aydın ve Tamer İşler), Taşpınar (Ertan Bozbey, Necmi Uğur ve Şerife Bozbey) , Efeevler (Hüseyin Bozbey, Muhkim Demirtaş ve Remzi Üner) ve Anılkent (Murat Gültekin, Talet Tazegül ve Elif Bakbak- İldam Aydın Bozbey’e ait TİBA Mimarlık’ın SGK’lı çalışanları) kooperatiflerince alınmadı mı?

Bu dört arsa için 2 ay taksitle toplamda sadece 6 Milyon Lira ödenmedi mi?

Okuyucularıma tavsiyem şu ki bahsi geçen isimleri Google’a bir sorsunlar, kimdir nedir, ilinti nasıldır öğrensinler..!

VERİLERİ ELE GEÇİRME…

Ayrıca, bu verileri açıkça verme veya ele geçirme suç olsaydı bu ülkede gazetecilik yapılmazdı. Bu veriler sizin TC kimlik numaranız, banka hesap numaranız, şifreniz vs değil ki… Ve dahi siz yıllarca CHP’li bir belediye başkanı olarak görev yapmışsınız, yine CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayısınız, nerede basın özgürlüğü, nerede demokrasi, nerede herkes için adalet..?

İkinci şikayet konunuz ise; tarafınızın adının rant ile anıldığı, işlerinizi rahat yürütebilmek adına Emirkoop adlı kooperatifin yönetimini belirlediğinizi iddia etmem olmuş… Yine bu işlerden arsa üzerine 264 daire ve en az 20 dükkan yapıldığını Ergünkent ve Bozbey ilintili kooperatifler arasında yarı yarıya paylaşıldığını, yani her iki taraf da 132 daire, 3 bin metrekarelik dükkan sahibi olduğunu yazmışım.

Haklısınız 3 aşağı 5 yukarı rakamları yanlış yazmış olabilirim. Ve fakat Emirkoop’taki geçmiş başkanların neredeyse tümü her genel kurulda yönetimi belirlemek için devreye girdiğinizi söylüyor ve dahi lehime tanıklık edecek arkadaşlar da var içlerinde… Zaten yönetim sizin uhdenizde olmasa o 4 kooperatif Balkan Mahallesindeki en büyük, en gözde, en çok daire – dükkan çıkacak yeri nasıl alacaktınız?

BOZBEY MİLLET İTTİFAKININ ADAYI MI?

Gelelim asıl bombaya..!

Hukuku kandırmak isteyebilirsiniz de bu kadar da olmaz minvalinde bir cümlenizi okurlarla paylaşmak şart oldu.

Avukatınız demiş ki;

“Müvekkil, bir sonraki yerel seçimlerde MİLLET ittifakının Bursa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olarak deklare edilmiş, ve çalışmalara başlamıştır.”

Haydaaa..!

Yahu İyi Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu her mecrada sizin CHP’nin adayı olduğunuzu söylüyor, bizim adayımız değil diyor…

Kim takar İyi Parti İl Başkanını mı diyorsunuz?

Veya Genel Başkan Meral Akşener’den çaktırmadan yürü, adayım sensin tüyosu mu aldınız?

Bu yaptığınız hep Türkoğlu’na, hem Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tatlıoğlu’na, hem İYİ parti camiasına hakaret değil mi?

Bu soruları da tüm adı geçenler cevaplasın..!

Bir de dilekçede denmiş ki “Semra Teke iftira ve hakaret içiren yazılar paylaşmıştır. Belli ki seçime dek bu sistematik saldırı devam edecek olup Sayın Başsavcılığın bu saldırılar hakkında gerekeni yapmasını talep ediyoruz.”

Halka mal olan bir görev yapmış belediye başkanı, başkan adayı hakkında yazı yazmak, soru sormak, rant mevzularını sorgulamak ne zamandır saldırı olarak anılıyor? Ki elbette yazmak gerekirse, bu konulara ikna edici bir cevap alamazsak seçime kadar değil, elim kalem tutmayana, bilgisayarın tuşlarını kullanamayana kadar yazacağım, siz de bir zahmet basın özgürlüğümüzü kısıtlamaya çalışmaktan, bunun için hukuku kullanma çabanızdan vazgeçin..!

NİLVAK KREŞİ KİMİNDİ, KİMİN OLDU?

Hazır başlamışken Nilvak konusunda da birkaç soru soralım ve bitirelim:

Kızınız tarafından işletilen kreşle ilgili olarak;

Üzerinde bulunan arsa başkanlığınız döneminde Nilüfer Belediyesinden yap işlet devret modeliyle alındı mı?

Bu modelle yapılan kreş sonrasında kızınıza nasıl devredildi?

Model yap işlet devret ise süre dolduğunda belediyeye terk edilmesi gerekmiyor mu?

Nilvak kreşi iken yeniden açılıyormuş gibi açılış yapıldı mı?

Kreşin kızınıza devir sebebi neydi?

Nilvak’a ait kaç tane kreş ve anaokulu var?

Vakfın kuruluş amacı neydi?

Belediyede çalışan personelin çocukları uygun fiyatla bu kreş ve anaokullarından faydalanmayacak mıydı?

Şimdi kimler faydalanıyor, ücretler ne?

Minnak bir maniyle bitirelim öyleyse…

Yaza yaza yaz geldi,
Sana yine az geldi,
Daha yazardım ama,
Mürekkebe zam geldi…

Kestane kebap, yemesi sevap, acele cevap…

Hadi bakalım…

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…