Home GÜNCEL ‘Mudanya Belediye Başkanı ‘Cambaza bak cambaza’ oyunu oynuyor’

‘Mudanya Belediye Başkanı ‘Cambaza bak cambaza’ oyunu oynuyor’

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2022 11:51
4 min read
‘Mudanya Belediye Başkanı ‘Cambaza bak cambaza’ oyunu oynuyor’ için yorumlar kapalı
0

Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, ülke genelinde yaşanan sorunların, Mudanya’da özgürlük, adalet, hak, hukuk çığırtkanlığı yapan belediye başkanı sayesinde şimdilerde çıkmaza girdiğini ve ilçedeki problemlerin çözümsüzlüğe itildiğini söyledi.

Bu yapılanlar halkı sindirme faaliyetidir’

Başkan Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, hukuk, eğitim, kamu hizmeti görevlileri, ekonomi, maliye, siyasal ve dış politika yanı sıra medya alanlarında yaşanan sorunların Mudanya’da halkı sindirme faaliyetine dönüştürüldüğünü iddia etti. Hasan Yıldırım ‘  Ülke genelinde yaşanan bu sorunların Mudanya’ya yansıması şaşırtıcı değil. Malumun ilanı çünkü. Şaşırtıcı olan ise, bu sorunların çözümsüzlüğe itilmesi. İlçede muhalefet partisinden bir belediye başkanının iktidarını kırbaç niyetiyle kullanarak; zorda olan esnafa, çiftçiye sonuna kadar hissettirmesi halkı sindirme faaliyetidir. Bunca zaman özgürlük, adalet hak, hukuk çığırtkanlığı yapan bu belediye başkanı şimdilerde ‘Cambaza bak cambaza’ oyununu oynuyor.’ dedi.

‘Belediyenin basiretsizliği her şeyi çıkmaza soktu’

Başkan Yıldırım ilçenin canlanması adına hiçbir projeye tanık olmadıklarını söyledi. Yıldırım ‘Geçtiğimiz yıllarda şehir dışından oldukça fazla turist çeken Mudanya, şehir merkezinden de aldığı yoğunlukla ticari açıdan nefes alabilir durumdaydı. Ancak ülke yönetiminde yaşanan bu can sıkıcı sorunlara bir de belediyenin basiretsizliği yansıyınca her şey çıkmaza girdi. İlçenin canlanması adına doğru dürüst ne bir etkinlik ne bir yatırım ne de iletişim çalışması yapıldı.’ dedi.

Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

‘Sorulduğunda yapıyoruz dedikleri festivallerden kendilerinin bile haberi yok desek yeridir. Yurt dışında tarım veya turizme dayalı festival düzenleyen yerel yönetimlerin organizasyonlarına her yerden yatırımcı, tüccar gelir ve orada bir kazanım sağlanır. Bununla beraber bireysel olarak eğlenme amaçlı gelen turistler de cabası…

Peki Mudanya’da neler oluyor? Her şey apaçık ortada. Bunun en güzel cevabı da halkımızda. Halk günü geldiğinde gerekeni yapacaktır.’

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…