Home GÜNCEL ‘Polise yumruk atanın TBMM’de yeri olamaz’

‘Polise yumruk atanın TBMM’de yeri olamaz’

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2022 11:35
6 min read
‘Polise yumruk atanın TBMM’de yeri olamaz’ için yorumlar kapalı
0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kadıköy’de teröristbaşı Abdullah Öcalan için düzenlenen eylemde polise yumruk atan DBP’li vekil hakkınsa sert konuştu. Bahçeli, “Böylesi bir şerefsizliğe hangi ülke ruhsat verir? Polise yumruk atanın TBMM’de yeri olamaz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, “Kadıköy’de İmralı canisinin serbest bırakılması için sokaklara çıkması alçaklıktır. Kadın milletvekili polisimize adice yumruk sallamıştır. Askere, polise, masum vatandaşlarımıza saldıran iç barış ortamını yıkmak için nifak sokan hiç kimse bu milletin mensubu olamaz. Bunların TBMM’de görev yapması zuldür. Böylesi bir şerefsizliğe, böylesi bir küstahlığa hangi ülke izin verir? Polise el kaldıran, saldıran milletvekili müsveddelerinin TBMM’de yeri olamaz. Bunların dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır.” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ BELEDİYELERE TEPKİ GÖSTERDİ

Bahçeli açıklamalarına şöyle devam etti: Hem Ankara hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları sel taşkınlarını, doğa olaylarını vurgun yemişçesine seyretmiştir. Meteoroloji uyarılarına rağmen hiçbir adım atılmamış, hiçbir önlem alınmamıştır.

“ABD’Lİ ASKERLERİN TERÖRİSTLERLE NE İŞİ VARDI?”

Terörle mücadelede karşımızda yalnızca teröristler yoktur. Ardında teröristlere ikmal ve ikbal kaynağı olan üniformasız barbarlar vardır. Teröristlerle gezenlerin hangi müttefiklik hukukundan bahsetmeye yüzü olacaktır? Terörle mücadele karşımızda yalnızca teröristler yoktur. Teröristler kukla, kuklacılar ise mazisi kapkara odaklardır. Kamışlı’da ABD askerleri ile PYD/ PKK‘lı teröristlerin beraber devriye atması neyin mesajıdır? ABD’li askerlerin teröristlerle ne işi vardı? Bizim endişelerimizin hukuku sırf Finlandiya ve İsveç ile sınırlı değil. ABD’nin bölücü terör örgütü can ciğer kuzu sarması halinde bulunması izahı çok zor olacak ikiyüzlülüktür, asıl endişemiz bu sinsiliktir. Türk milleti dostun da düşmanın da mert olmasını bekler. Çünkü Türk milleti merttir. Türkiye‘nin terörle mücadeleden dönüşü yoktur.

“ZİLLER İTTİFAKI SİYASİ ONURUNU KİRAYA VERMİŞTİR”

Sayın Kılıçdaroğlu bu vahim manzara karşısında hala sesin çıkmıyor. Bir şey diyemiyorsun. Polise yumruk atan soysuzun yanında mısın, karşısında mısın söyle de duyalım. Kadıköy’de polise yumruk atan çürümüşün arkasında duran bellidir ve bugünkü CHP yönetimidir. Kılıçdaroğlu’nun CHP, eski CHP değildir demesi boşuna değildir.Zillet ittifakı rotasızdır, ruhunu ve siyasi onurunu kiraya vermiştir. Serok Ahmet’in Diyarbakır’da düzenlenen çalıştayda yaptığı konuşma bu çalıştaya PKK’lıların ve FETÖ’cülerin katılımı provokasyondur. PKK tezlerini savunacak kadar çukurlaşmıştır. Serok Ahmet kumanda edilen mandacıdır, siyasi kundakçıdır.

Kaynak:sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…