Home GÜNCEL GELECEK PARTİSİ OSMANGAZİ’DE GÖREVE HAZIR

GELECEK PARTİSİ OSMANGAZİ’DE GÖREVE HAZIR

- Guncellenme Tarihi: 26 Mayıs 2022 17:37
7 min read
GELECEK PARTİSİ OSMANGAZİ’DE GÖREVE HAZIR için yorumlar kapalı
0

-GELECEK PARTİSİ OSMANGAZİ TEŞKİLATI BASIN İLE BULUŞTU

Gelecek Partisi Bursa’da teşkilatlanma çalışmalarına devam ederken, Gelecek Partisi Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı ve Gelecek Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Burhan Baburhan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı. Gelecek partisinin hedeflerinin konuşulduğu tanıtım toplantısında, basın mensuplarının soruları yanıtlandı.

BURHAN BABURHAN, “60 İLDEN BÜYÜİLÇEMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN GÖREVE TALİP OLDUK”

Gelecek Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Burhan Baburhan yaptığı konuşmasında, ülkemizin içinden geçtiği zor dönemde geleceğe umut olmak adına Osmangazi Teşkilatı olarak göreve başladıklarının altını çizerek şöyle devam etti, “60 ilden büyük bir ilçe olan Osmangazi ilçemizde tüm halka ulaşmamız, partimizi anlatmamız ve üye sayımızı arttırarak gelecek Partisi’ni Bursa’da hak ettiği yere getireceğiz. Bursa’nın en büyük ilçesi olan Osmangazi’de, en iyi şekilde hizmet vermek adına bu göreve talip olduk.”

BABURHAN, “FİKİR VE ÖNERİLERİNİZ BİZLER İÇİÇOK DEĞERLİ

Osmangazi’de ve Bursa ekip çalışması ile başarı elde edeceklerine inançlarının tam olduğunun altını çizen Başkan Baburhan, “Partimizin ilke ve programları ışıgında, genel merkez çalışmalarını takip ederek aldığımız bu sorumlulukta sizlerin katkıları ve çalışmalarınız çok kıymetli. Siyaset özveri ile yapılan, gönülden bağlılıkla başarı elde edilen bir süreç. Ekip çalışması ile bu başarıyı elde edeceğimize eminim. Genel merkez ve il başkanlığımızın destekleri ile çalışmalarımız devam edecek. Fikir ve önerilerinizi bizlerle paylaşmanız çok değerli. Başarılı çalışmaların temelinde inanmışlık vardır. Bizim de kendimize ve size inancımız tamdır. Bu kutsal davada görev alan yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

ALPASLAN YILDIZ, “BURSA’DA TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIK”

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu liderliğinde illerde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, “Tüm Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladığımız gibi Bursa İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatlanma çalışmalarımızı da tamamladık. Bursa’nın 17 ilçesine ziyaretler gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın Gelecek Partisi’ne olan teveccühünü bizzat yerinde gördüm. Osmangazi ilçe teşkilatımızla birlikte, Osmangazi ilçemizin 136 mahallesinde esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ederek partimizi anlatacağız, dertlerini dinleyeceğiz. Osmangazi teşkilatımızın dinamik kadrosuyla başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır” dedi.

YILDIZ, “ÜRETİM EKONOMİSİNDEN ÇIKILMIŞ RANT EKONOMİSİNE GEÇİLMİŞ

Türkiye’de ekonomideki kötü gidişatın her kesimden herkes tarafından hissedilir dereceye geldiğini belirten Yıldız, “Herkes farkında ama burada çözüm önerileri getirmemiz gerekiyor. Tarım, hayvancılık bitme noktasına geldi. Üretim maliyetlerinde yaşanan artışlar herkesi etkiliyor. Sanayicinin üretim maliyetleri inanılmaz derecede arttı.  Temel gıdalardaki fiyat artışlarına yetişemiyoruz. Türkiye’nin üretim ekonomisine geçmesi gerekiyor. Türkiye’de üretim ekonomisinden çıkılmış rant  ve beton ekonomisine geçilmiş. Çok hızlı bir şekilde üretim ekonomisine dönüş yapmamız lazım. Ekonomiyle ilgili partimizin 61 maddeden oluşan ekonomi modeli var.  Çözülemeyecek bir konu yok.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …