Home GÜNCEL Aklan ve ekibi pazar esnafıyla buluştu

Aklan ve ekibi pazar esnafıyla buluştu

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2022 14:53
2 min read
Aklan ve ekibi pazar esnafıyla buluştu için yorumlar kapalı
0

Memleket Partisi, Nilüfer, Konak Mahallesi Pazaryeri’nde pazarcı esnafını ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Bütün esnafları tek tek gezen İl Başkanı Güner Aklan, Nilüfer İlçe Başkanı Ümit Akkuş ve beraberindeki İl, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Meclisi üyeleri pazardaki durumdan ne esnafın ne de vatandaşın memnun olmadığını söyledi.

Pazarcı esnafının, Tahtalı köyündeki bahçesinden, 5 km bile olmayan Beşevler’deki sergisine gelirken bile harcadığı mazotu düşünmeye başladığını, başta benzin ve mazot olmak üzere bir gün indiriyorlar dört gün bindiriyorlar, kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar insanla, artık ne yapacağımızı, vatandaşa ne diyeceğimizi biz de şaşırdık, bizim umudumuz kalmadı, çok daha kötüye gidecek durumlar diye beyanda bulunduklarını belirtti.

Vatandaşımızın Genel Başkanımız, Muharrem İnce için “Onu seviyoruz, ona güveniyoruz. Bu sefer kazanacak, özü sözü bir adam, adam gibi adam diye sözlerini duyduk, duyuyoruz. Ülkemizin bir an önce üretim ekonomisine dönmesi gerekir diyen İl Başkanı Güner Aklan, “Bursalı hemşerilerimizle her gün birlikte oluyoruz. Buradan da iktidara söylüyoruz, eğer pazara çıkacak cesaretiniz varsa bir de siz dinleyin bu insanları, görelim size ne diyecekler acaba?” diyerek hayat pahalılığını eleştirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…