Home GÜNCEL ARSİYAD, GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPTI

ARSİYAD, GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPTI

- Guncellenme Tarihi: 25 Ocak 2022 11:18
4 min read
ARSİYAD, GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPTI için yorumlar kapalı
0

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD), genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yaptı. Deluxe Bursa’da gerçekleştirilen toplantıya ARSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş, asil ve yedek yönetim kurulları ve denetim kurulları üyeleri katıldı.

 

Görüş alışverişinin yapıldığı ve yeni döneme ilişkin projelerin dile getirildiği toplantıda Başkan Gürsel Durmuş, genel kuruldan bu yana yapılan çalışmaları anlattı.

 

Yeni dönemde kurumsal yapılarını daha da güçlendirmek adına girişimde bulunduklarını belirten Başkan Durmuş, birkaç ay süren çalışmalar sonucunda görev tanımları başta olmak üzere bu konuda adım attıklarını söyledi.

 

Durmuş, protokol ve üye ziyaretlerini yeni dönemde rutin hale getirdiklerini anlatarak, Artvin’de de önemli çalışmalar yaptıklarını ve 9 kişilik bir heyetle Artvin’de başta yerel yöneticiler olmak üzere birçok ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 

Artvin ve Bursa’nın bu türde diyalog halinde olmasının ARSİYAD için önemli olduğunun altını çizen Durmuş, “Artvin’de etkinlikler yaptık. Ekonomi Buluşmaları adı altında bir toplantı gerçekleştirdik. Yıl sonu olmasına rağmen geniş katılımlı bir etkinlik oldu. Bizim için bu dönemde önemsediğimiz bir diğer konu da 2003 yılında kurulmuş derneğimizin üye sayısını arttırmaktı. Bursa merkezli derneğimizi ulusal çapta örgütlemek istiyoruz. Bu anlamda Artvin’de 20 kişi derneğimize üye oldu. İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit’te de gruplar kurarak ülke çapında etkinlikler yapma amacındayız. ARSİYAD, üyelerinin gerek vizyonları gerekse kendi işlerindeki başarılarıyla, Türkiye’de sözü dinlenen ve referans gösterilen bir kurum olacaktır. Doğduğumuz ve doyduğumuz kentlere katkı koymak derdindeyiz. Ayrıca 2022’nin sonunda bir ödül töreni organizasyonu yapmak istiyoruz. Hedefimiz, Türkiye çapında büyük bir etkinlik olması yönünde. El ele verirsek çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

Genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında üyeler de yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerini dile getirirken, toplantının sonunda üyelere “Protokol ve toplantı kuralları” konulu bir sunum yapıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren’den Güneş Spor’a Özür Ziyareti

Geçtiğimiz hafta sonu Gemlik’te oynanan ve çıkan olaylar sonrasında spor ruhuna yakışmayan…