Home GÜNCEL BEV’DEN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET…

BEV’DEN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 18 Ocak 2022 09:50
4 min read
BEV’DEN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu genel kurul sonrası nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. BEV Başkanı İlhan Uslu ve Bursa Milletvekili-BEV Mütevelli Heyeti Üyesi Atilla Ödünç ile Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, BEV’in faaliyetleri ve Bursa’ya kazandırılması planlanan çalışmaları ile yeni projeleri değerlendirildi.

BEV Başkanı Uslu, vakfın 7 yıl süresince yaptığı çalışmaları özetlerken, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın gün geçtikçe büyüyerek eğitim alanında daha etkin roller üstlendiğini söyledi. Uslu, “Yeni dönemde yönetim kurulu olarak bizde faaliyetlerimizi bir adım öne taşımak adına çalışmalarımıza tüm hızımız ve enerjimizle başladık. Bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerden destek görmek ve bunu hissetmek bizler için çok önemli. Vereceğiniz destekler ile alacağımız güç vakfımızın yapılanmasının Bursa için çok önemli konumda olduğunun göstergesi. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aktaş da, “Sanayi şehri olan Bursa’mızın ara eleman açığı var, mesleki eğitim veren okulların yetiştireceği gençler bizler için çok değerli, bu alandaki boşluğu doldurmamız şart. Devlet ve özel kurumların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının ve vakıfların verdiği destekler bu anlamda büyük önem arz ediyor. Tüm kurumların ortak bir yol haritasında buluşarak yapacağı çalışmalar sonucunda doldurulamayacak boşluk kalmayacaktır. İhtiyaç duyulan her projede Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

BEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Küçüker, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Güler, Av. M. Olcay Durgunlu, Serdal Can ve Uzm. Dr. Erol Kılıç’ın da hazır bulunduğu görüşmelerin sonunda BEV Başkanı İlhan Uslu Başkan Aktaş’a ‘Bursa’ya Değer Katan Balkan Muhacirleri’ adlı kitabı hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…