Home GÜNCEL MÜSİAD BURSA ŞUBESİNDEN JUNİOSHOW’A TAM NOT

MÜSİAD BURSA ŞUBESİNDEN JUNİOSHOW’A TAM NOT

- Guncellenme Tarihi: 17 Ocak 2022 17:01
4 min read
MÜSİAD BURSA ŞUBESİNDEN JUNİOSHOW’A TAM NOT için yorumlar kapalı
0

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, JUNIOSHOW Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nda stant açan üyelerini ziyaret etti.

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün marka buluşması olan Junioshow’da stant açan üyelerini ziyaret eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, yılda 2 defa düzenlenen fuarın sektör açısından da oldukça verimli geçtiğini belirtti.

12-15 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Junioshow Fuarı hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Nihat Alpay, “2022 yılı yaz koleksiyonlarını sergilediğimiz, Junioshow Fuarı’nı ziyaret ettik. 2 yıldır pandemi nedeniyle yapılamamıştı.  Bu zaman zarfında 2 kış bir yaz olmak üzere 3 fuarımızı yapamadık. Uzun bir süre sonra yeniden yapabildiğiniz için çok mutluyuz. Yurt dışından katılımcıların da bulunması bizi sevindirdi. Benim beklentimin çok üzerinde bir katılımcı oldu. Bu fuarlar sezon başlangıçları için bir milat niteliği de taşıyor” dedi.

BEBE VE ÇOCUK SEKTÖRÜ İHRACAT ODAKLI ÇALIŞIYOR

Bursa’daki bebe ve çocuk giyim üreticilerinin büyük çoğunluğunun ihracat odaklı çalıştığına dikkat çeken Başkan Alpay, “Önceden pazarımız sadece Rusya ve Türki Cumhuriyetleri iken, şu an dünyanın dört bir tarafına, Endonezya’dan, Panama’ya kadar, Güney Afrika’dan, Sibirya’ya kadar mal satıyoruz.  Döviz dalgalanması nedeniyle fiyat verme konusunda bir miktar sıkıntı olmuştu. Takip ettiğimiz kadarıyla son zamanlarda döviz kurunda bir stabil rakam oluşuyor gibi. Pandemi şartlarının da hafiflemesiyle birlikte verimli bir sezon geçiririz “ ifadelerini kullandı.

2022 VERİMLİ GEÇECEK…

2022’nin bebe ve çocuk giyim sektörü açısında verimli geçeceğine inandıklarını dile getiren MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay şöyle konuştu: “Bursa’da bebe ve çocuk giyim sektörü Vişne Ticaret Bölgesi’nde kümelenmiş durumda.  Yani hem üretim hem de ticaret noktasında şehrimizin ve ülkemizin yüz akı sektörlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2022’nin sektörümüz açısından verimli geçeceğine olan inancım tamdır. 20 tane MÜSİAD üyemiz fuara katıldı. Arkadaşlarımız gerçekten çok güzel koleksiyonlar hazırlamışlar. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla stantlarında ziyaret ettik. İki yılın ardından güzel bir buluşma ortamı sağladı.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…