Home GÜNCEL MÜSİAD BURSA, LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK GENEL MÜDÜRÜ AYTAC’I AĞIRLADI

MÜSİAD BURSA, LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK GENEL MÜDÜRÜ AYTAC’I AĞIRLADI

- Guncellenme Tarihi: 13 Ocak 2022 15:23
2 min read
MÜSİAD BURSA, LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK GENEL MÜDÜRÜ AYTAC’I AĞIRLADI için yorumlar kapalı
0

Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve yönetim kurulu üyeleri, Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’ı ağırladı.

Bu kapsamda Kültürpark’taki dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette; elektrik fiyatları, küresel çapta yaşanan enerji sorunları, yenilenebilir enerji kaynaklarını verimli kullanma yöntemleri ile Bursa ve ülke gündemine ilişkin konular değerlendirildi.

MÜSİAD Bursa ile Limak Uludağ Elektrik arasındaki iş birliklerinin de masaya yatırıldığı ziyarette konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Dünyada yaşanan enerji fiyatlarındaki artış her ülkeyi olduğu gibi bizim ülkemizi de etkiliyor. Şu an gündem konularının başında enerji maliyetleri geliyor. Yenilenebilir enerjiden aldığımız pay son yıllarda yapılan atılımlarla arttı. Bunun yanı sıra küçük santral kurmak daha da kolaylaştı. Yenilenebilir enerjiden aldığımız bu payın gelecek yıllarda daha da artacağı inancındayım” dedi.

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ise yaptığı konuşmada, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Limak Uludağ’ın hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…