Home GÜNCEL DAĞ KÖYLERİNDE UMUTLAR KIZILAY’LA YEŞERDİ

DAĞ KÖYLERİNDE UMUTLAR KIZILAY’LA YEŞERDİ

- Guncellenme Tarihi: 15 Aralık 2021 10:42
5 min read
DAĞ KÖYLERİNDE UMUTLAR KIZILAY’LA YEŞERDİ için yorumlar kapalı
0

Türk Kızılay Bursa Şubesi, bağışçılarının gücü ve gönüllülerinin desteği ile uzak yakın, gece gündüz demeden ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı sürdürüyor. Orhaneli ilçesine giden ve ihtiyaç sahiplerinin kapısını tek tek çalan Kızılay, bu kez de dağ köylerindeki umutları yeşertti.

Kimsesizlerin sesi, ihtiyaç sahiplerinin sığınağı olan Türk Kızılay Bursa Şubesi, merhamet elini Bursa’nın en uzak köşelerine kadar uzatıyor. Dağ köylerindeki kapıları çalan ve yaptığı incelemeler sonucu gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek yardımları ulaştıran Türk Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Türk Kızılay Bursa Şubesi, 153 yıllık merhamet çınarının 110 yıllık güçlü bir dalı. Bu dal her zaman gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak, umutları yeşertecek” dedi.

UMUTSUZLUK YOK TÜRK KIZILAY VAR

Dağ köylerinde bağışçıların desteğiyle hazırlanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin çalışmalarının hiçbir zaman hız kesmeyeceğini belirten Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Bizim için uzak-yakın yok yalnızca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız var. Kimsem yok, çaresizim diye düşünen kim varsa bilmeli ki Türk Kızılay onların yanında. Yardımlarımızı ihtiyaç sahipleri arasında ayrım gözetmeksizin dağıtacak, umutsuz hissettikleri her an vatandaşımıza umut olacağız. Dağ köylerimizdeki adresleri tek tek gezerek bizden yardım isteyen ihtiyaç sahiplerimize ulaştık. Sofraları, evleri ısıttık ve yüzleri güldürdük. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“DESTEKÇİLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin özverili çalışmalarla tüm Türkiye’de örnek teşkil eder pozisyonda olduğunu söyleyen Şube Başkanı Tutanç, “Bursa’daki hayırseverlerimizin gücü, gönüllülerimizin bitmek bilmeyen enerjisiyle şubeler arasında başarılı bir noktaya ulaştık. Bu başarıda bağışçılarımız ve gönüllülerimiz önemli rol oynuyor. Gerek gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi noktasında gerekse bu vatandaşlarımıza yardım ulaştırma konusunda her zaman özen gösteren tüm destekçilerimize minnettarız. Bu yılın Kızılay teması olan gönüllülük esasını en iyi şekilde hayata geçiren şubelerden olmamızı sağlayan ve yüzlerdeki gülümsemeleri inşa etmemize yardım eden tüm gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…