Home GÜNCEL MHP MUDANYA İLÇE BAŞKANLIĞI 08.12.2021 TARİHLİ BASIN AÇIKLAMASI

MHP MUDANYA İLÇE BAŞKANLIĞI 08.12.2021 TARİHLİ BASIN AÇIKLAMASI

- Guncellenme Tarihi: 8 Aralık 2021 15:20
3 min read
MHP MUDANYA İLÇE BAŞKANLIĞI 08.12.2021 TARİHLİ BASIN AÇIKLAMASI için yorumlar kapalı
0

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı’nın paçaları iyice tutuştu. 8 yıldır yapamadığı işlerini, yerine getiremediği vaatlerini 2 senede nasıl yaparım derdine düştü.

Bir önceki basın açıklamamızda; Mudanya Belediye Başkanı’nın yerine getirmediği vaatlerini proje isimleri ile birlikte hesabını sormuştuk. Bunun üzerine vakit kaybetmeden açıklama yapma gereği duyan Mudanya Belediye Başkanı’nın yeni mazeretlere sığınması bizi hiç şaşırtmadı.

Oynamasını bilmeyen kız “yerim dar” demişyerini genişletmişler, “yenim dar” demiş. CHP’li Mudanya Belediye Başkanı da yerine getiremediği vaatleri için yeni bahanesi olarak kur farkına sığındı.

Sayın Mudanya Belediye Başkanı; biz senin belediyecilikteki cemaziyelevvelini biliriz. Algı belediyeciliği ile Mudanya’yı getirdiğin hal ortada. Bu saatten sonra mazeret ve bahanelerle bu tablodan sıyrılamazsın.

2021 yılın ocak ayı ilk meclis toplantısında teşkilatımızla beraber bizzat oradaydım. Bir senedir ne yapıp ne yapmadığınızı, ne söylediğinizi çok iyi takip ediyoruz. Ortada bol laftan başka hiçbirşey  yok.

Çok mühim bir örnek; Hem Güzelyalı İmar Planı gibi çok çok önemli bir konuyu çözülemez arapsaçına döndüreceksin, binlerce insanı mağdur edeceksin, sonra da firmalar Mudanya’daki ihalelere neden girmiyor, Mudanya’da neden iş yapmak istemiyor diyeceksiniz.

Sizin bu tarzınız her işinize yansımış, Mudanya Belediye yönetimi karmakarışık, tutarsız bir hale gelmiştir. Bir taraftan Mudanyalının malı Mudanya’da kalacak diyeceksiniz, diğer yandan Hasköy’de Mudanyalının arazilerini satacaksınız?

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı 8 senedir görevde. Mazereti yetersizliğinin itirafıdır. Mudanyalı’da devamlı bahane üreten Belediye Başkanı’na karşı güven sorunu artık hat safhadadır.

Bize göre, zihinlerde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın devri kapanmıştır. Mudanya’nın yeni bir belediye başkanına mutlak surette ihtiyacı vardır.

Erkut SEYMENLER

MHP Mudanya İlçe Başkanı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NKT’nin Çocuk Oyunu 23 Nisan’da Ücretsiz

Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından sahne taşınan ‘O taraf bu taraf şu taraf’ adlı çocuk oyu…