Home GÜNCEL TKM’de ‘Bizim Seslerimiz’ yankılandı

TKM’de ‘Bizim Seslerimiz’ yankılandı

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2021 10:00
2 min read
TKM’de ‘Bizim Seslerimiz’ yankılandı için yorumlar kapalı
0

 Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü’nün ‘Bizim Seslerimiz’ solo konserinde müzikseverler, Karadeniz’den Azerbaycan’a, Trakya’dan Doğu Anadolu’ya kadar uzanan ezgilerle keyif dolu bir gece geçirdi.

Tayyare Kültür Merkezi’nde, şefliğini Altan Göl’ün yaptığı konserde Nilüfer Göl, Nurullah Söylemez, Edanur Güner, Serhat Doğan, Cemile Kara Polat, Gıyasettin Tok, Çağrı Kalaycı ve Muhammet Muhittin solist olarak yer aldı. Solistler; Karadeniz’den Orta Anadolu’ya, Azerbaycan’dan Doğu Anadolu’ya, Trakya’dan Marmara’ya doğru her yöreden eserler seslendirerek Anadolu’nun sevilen türkülerini dinleyicilerine sundu.

Konser, solistlerin beraber seslendirdikleri ‘Bursa köy güvendeleri’ ve ‘Bindim atın birine’ türküleriyle son buldu. Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü halk oyunları ekibinin gösterileriyle zenginleştirilen konser, izleyenlerden tam not aldı. Gecenin sonunda Orkestra Şube Müdürü Muhterem Çevik, Şef Altan Göl ve bütün solistlere çiçek takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…