Home GÜNCEL DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Bursa’ya geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Bursa’ya geliyor

- Guncellenme Tarihi: 23 Kasım 2021 10:37
3 min read
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Bursa’ya geliyor için yorumlar kapalı
0

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 4 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinin Orhangazi salonunda yapılacak olan 1. Olağan Bursa İl Kongresi’ni gerçekleştirmek üzere Bursa’ya geliyor.

 

Kongre için Bursa’ya gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, daha önce Bursa İl Başkanlığı Binası açılışı, İnegöl Kongresi ve Osmangazi Kongresini gerçekleştirmek üzere Bursa’ya gelmişti.

 

İl Kongresi hazırlıklarını sürdüren DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; “15 Ağustos 2020 Cumartesi günü Sn. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın tarafıma İl Başkanlığı görevini tevdi ettiği günden bugüne DEVA değerlerinden ayrılmadan Bursa’mızda hep birlikte güzel bir hayali gerçekleştiriyoruz. Bu hayal; daha yaşanabilir, daha müreffeh ve her yönüyle gelecek vadeden bir Bursa hayalidir. İlkelerimiz doğrultusunda gencinden kadınına, işçisinden emeklisine kadar oluşmuş tüm teşkilatlarımız ve gönüllülerimizle birlikte 15 aydır bu yolda emek harcıyor, şehrimizin her köşesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayana kadar çalışıyoruz. Bundan sonrada gidilecek daha çok yolumuz, görecek daha çok başarımız var. 4 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz kongremiz büyük bir atılımın ilk adımı olacaktır. Bursa’nın DEVA’sına kavuşacağı 4 Aralık Cumartesi günü tüm hemşehrilerimizi bekliyor olacağız.” açıklamasında bulundu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…