Home GÜNCEL AHLAKSIZ TEKLİF..!

AHLAKSIZ TEKLİF..!

- Guncellenme Tarihi: 29 Ekim 2021 19:21
10 min read
AHLAKSIZ TEKLİF..! için yorumlar kapalı
0

Bayılıyor bazıları belden aşağı muhabbetlere, milletin uçkur sorunu üzerine saatlerce tartışmaya, hayali senaryolar yazmaya veya bire bin katmaya..!

Yıllarca FETÖ’nün vazgeçmediği taktik olarak bildiğimiz, başkalarını eleştirmek için sadece kadının cinselliğini kullananların, siyasetçilerin yaptıklarını, yapmadıklarını eleştirmek yerine bel altı vuruşları tercih edenlerin o konuya dair bir sıkıntıları olduğunu varsayabiliriz belki…

Son zamanlarda whatsapp konuşmalarında Türkiye’deki bazı siyasetçilere ait neredeyse porno sayılacak yayınlar dolaşıyor, sosyal medya, özellikle Twitter siyasilerin gizli çekilmiş cinsel içerikli videolarından geçilmiyor. İğrenç, tiksindirici buluyorum. Bu adamlardan ziyade o videoların karşısındaki kadınlardan midem kalkıyor. Hem o videoyu çektiren, hem çeken kullanıyor kadınları..!

Sonra gelelim Bursa’ya..! Taaa en başında, yıllar önce örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya satılıktır, ya kiralık paylaşımı ile kadınlara olan zavallı bakış açısını ortaya koyan pabucumun gazetecisi Necmi İnce var mesela… Hedef aldığı kişilerin yakınındakilerini etek boyuyla, kıyafetiyle ilgili ahlaksız imalarla deşifre etmekten haz duyan zavallı bir kişilik..!

Bu zat, Bursa’da birçok siyasetçi hakkında özel hayata dair zırva haberler yapıyor. Hepimiz şaşkınlıkla izliyoruz. Akıl sağlığı yetersiz, cezai ehliyeti olmayan kişilerin kaynak gösterildiği akla ziyan haberler yayınlıyor. Allah verdiği aklı almasın, çok zor, zira bu şahıslar en çok kendine zarar veriyor, acınacak haldeler.

Zamanında Marmara’mızın barış güvercinlerinin cikciklediği bir ilçemizde yine bir siyasetçi, başka bir siyasetçiye bir kadın musallat edip, o siyasetçi de zaafa düşüp, zarflanınca, mesajlar karşılık bulunca, bunlar şantaj malzemesi yapılmış ve o siyasetçi istifa etmek zorunda kalmıştı. Zarflayan hala siyasetçi, zarflananın esamesi okunmuyor. Herkes biliyor, konuşuyor, hatta zarfçıyı takdir edenler dahi var. Aynı zarfçı zihniyetin şantajcı Necmi ile de teşrik-i mesai içinde olduğunu duyuyoruz.

Keza, şantaj konusu yine zavallı, kendini bilmez kadınlar..! Hemcinslerimin bu minvalde kullanılması, daha ziyade kendini kullandırması, kim bilir belki de madden nemalanması ne acı, ne üzücü, ne kabul edilemez..! Kadınları savunma konusunda atmaca olan ben, gıkımı çıkaramayıp, onlar adına sadece utanabiliyorum.

Tavşana kaç, tazıya tut diyenler de var, üst akıl var, daha üst akıl var, en üst akıl var..! Kimdirler, nedirler bilmiyorum, ama bu şantajcı Necmi’nin arkasını toplayan birilerinin olduğu muhakkak..! Adalete güvenmekten başka elimizden bir şey gelmiyor, çıkacaktır ortaya umudundayız.

Kendi titrini “USTA GAZETECİ” olarak belirleyen aslında tescilli şantajcı olan Necmi’nin Bursa Büyükşehir Belediyesine yaptığı 3 Milyon Liralık şantaj meselesini geçen yıl Haziran ayında yazmıştım. Dileyenler bıraktığım linkten yazıyı okuyabilirler.

https://www.bursasoylem.com/2020/06/16/bursada-3-milyonluk-santaj/

Hemen akabinde Necmi İnce İznik’te iki iş adamından şantaj ve tehdit iddiasıyla para alırken suçüstü yapılarak tutuklanmış, cezaevinde 2 ay yattıktan sonra tutuksuz yargılanmış ve yargılandığı mahkemece 1 yıl 8 ay hapis ve 10 bin lira para cezasına çarptırılmıştı.

Ayrıca; Başkan Aktaş’a karşı gerçekleştirmiş olduğu hakaret eyleminden ötürü Bursa 25. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2020/365 Esas sayılı dosyasında “kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” suçundan 6.620 TL adli para cezası ile cezalandırıldı. İnce daha önce yine hakaret suçundan 3 ay 3 gün hapis cezası ile cezalandırılmıştı. Ancak mahkeme hapis cezası ile ilgili hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vermişti. Bursa 25. Asliye Ceza Mahkemesi ise bu mahkemeye; hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararını yeniden değerlendirilmesi amacıyla gereğinin takdir ve ifası için bildirimde bulunulmasına hükmetmişti. Öte yandan Necmi İnce ile ilgili Alinur Başkana karşı bir başka hakaret eylemi ile ilgili yargılama ise Bursa 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ne halen devam ediyor.

Ve son olarak piyasasını artırmış ki, en ahlaksız teklifle, 5 Milyonluk Şantajla ortaya çıkıyor Necmi, Büyükşehir’e yaptığı şantaj sonucu kaçtığı İstanbul’da enseleniyor ve doğru kodese..!

Hakaret, iftira, şantaj, rüşvet… Bizim sektörün sadece haberlerde geçirmesi gereken kelimelerken sözüm ona kendine gazeteci diyen şahsın eylemleri oldu… Yazık..!

Bana sorarsanız ya kaybedecek hiçbir şeyi olmayanlar veya cahil cesarete sahip olanlar yapar bunu…

Genel ve yerel siyasette yaşanan bu kirlilik, çirkinlik, bel altı vuruşlar CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a, MHP yönetiminden 9 siyasetçiye yapılan FETÖ kumpaslarını andırıyor. Özel hayat diye bir şey var, bırakın artık milletin uçkurunu da; yoksulluğu, işsizlik oranını, TL’nin Dolar karşısında kaybettiği değeri, tarım ve hayvancılığın bulunduğu noktayı konuşun, belediyelerin ve başkanlarının hizmetlerinin yeterli olup olmadığını konuşun, yazın, çamur atmayın, elleriniz kirlenmesin… Temiz kalın, ahlaklı kalın, sevgiyle kalın…

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…