Home GÜNCEL KALBEN, NEW YORK TIMES SQUARE’DA !

KALBEN, NEW YORK TIMES SQUARE’DA !

- Guncellenme Tarihi: 22 Ekim 2021 13:05
2 min read
KALBEN, NEW YORK TIMES SQUARE’DA ! için yorumlar kapalı
0

Kalben, sözü müziği kendine, düzenlemesi Umut Çetin’e ait Hoş Bir Seda etiketli yeni şarkısı Bilmiyor İçim’de bu sorulara yanıt arayıp bulmamayı seçen ve sonunda yine şarkısını söyleyerek hafifleyen ozan tarafında duruyor.

Yönetmenliğini ve fotoğraflarını Dilan Bozyel’in yaptığı ‘ Bilmiyor İçim’in video klibinde Kalben, Kadir Kılıç’ın Türk keten kostümünü kullandı.

 

Spotify’ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL müzik çalma listesine Kalben, ‘Bilmiyor İçin’ adlı parçasıyla konuk oldu. New York Times Meydanı’ndaki meşhur reklam alanında boy gösteren Kalben, Türkiye EQUAL yerel çalma listesine girerken, Türkiye EQUAL çalma listesinin kapağını da süsledi.

 

New York Tımes Square’da yer alan Kalben her şarkısında müziğinin ve kendinin özüne dair yeni bir yer keşfetmeye incelikle devam ediyor.

 

Spotify’ın EQUAL Müzik Programı’nda yer alan Kalben, sosyal medya hesabında bu programın bir parçası olmasıyla ilgili olarak ‘Bunca sevginin kanadında uçuyorum. Sizi seviyorum’ notuyla paylaşım yaptı.

Audio dünyasının lideri Spotify, müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı kapsamında sadece kadın sanatçılardan oluşan global çalma listesinin yanı sıra, pek çok farklı ülkeden yerel çalma listeleri ile müzik dünyasında kadınları onurlandırmaya devam ediyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …