Home GÜNCEL Karacabey’e 2. Tarım Parkı geliyor

Karacabey’e 2. Tarım Parkı geliyor

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2021 13:22
2 min read
Karacabey’e 2. Tarım Parkı geliyor için yorumlar kapalı
0
  • Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘tarım ve hayvancılık şehri’ Karacabey’de otopark sorununu ve kent içi trafik yoğunluğunu çözmek için ürettiği çözümlerden biri olan Tarım Parkı projesinin ikincisini açmaya hazırlanıyor. Başkan Ali Özkan, yeni Tarım Park alanı içerisinde, üreticilerin ürünlerini taşıyıp araçlara yüklemeye yardımcı olacak olan rampanın inşaatını yerinde inceledi.
  •  Karacabey Belediyesi’nin artan nüfus ve trafik ile birlikte kentin ihtiyacı olan otoparklara yönelik hamleleri sürüyor.

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ‘tarım ve hayvancılık şehri’ Karacabey’de otopark sorununu ve kent içi trafik yoğunluğunu çözmek için ürettiği çözümlerden biri olan Tarım Parkı projesinin ikincisini açmaya hazırlanıyor.

 

Karacabey Belediyesi’nin, özellikle ilçe merkezinde trafik yoğunluğuna sebep olan tarım aletlerinin bu yoğunluğunu ortadan kaldırmak için hayata geçirdiği Tarım Parkı Projesinin ikinci etabı, 50 bin m2’lik yeni bir alanda hayat buluyor.

Yoğun talep sonrası rampa da hazırlanıyor

 

Tamamlandığında, özellikle soğan hali arkasında faaliyet gösterecek olan Tarım Park 2, aynı zamanda yine Karacabey Belediyesi tarafından üreticilerden gelen yoğun rampa talebi üzerine ‘Rampa’ olarak bilinen ve üreticilerin ürünlerini kamyon ve tırlara aktarmasına yardımcı olacak sistem de hazırlanıyor.

 

Başkan Ali Özkan, yeni Tarım Park alanı içerisinde yer alan rampanın inşaatını yerinde inceledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …