Home GÜNCEL İTSO Üyelerine Özel Eğitim Protokolü

İTSO Üyelerine Özel Eğitim Protokolü

- Guncellenme Tarihi: 16 Eylül 2021 18:18
4 min read
İTSO Üyelerine Özel Eğitim Protokolü için yorumlar kapalı
0

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Özel Kosova Eğitim Kurumları ile imzaladığı eğitim protokolü kapsamında okula yeni kayıt esnasında üyelerine önemli avantajlar sağladı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) üyelerine avantaj sağlamaya yönelik gerçekleştirdiği indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. İTSO ile Özel Kosova Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokol kapsamında İTSO üyelerinin, Özel Kosova Eğitim Kurumlarına yapacakları yeni kayıtlarda çeşitli indirimler ve kampanyalar sağlanacak.

İTSO ÜYELERİNE YÖNELİK FIRSATLAR SÜRÜYOR
Protokol töreninde bir konuşma yapan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Üyelerimizin ve ailelerinin avantajlarına yönelik gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Gün geçtikçe eğitim kalitesini artıran şehrimizde çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmelerine fayda sağlayabilmek için bu gibi eğitim protokollerimizi önemsiyoruz. Özel Kosova Eğitim Kurumları ile yaptığımız eğitim protokolümüzde üyelerimizin çocuklarının Özel Kosova Eğitim Kurumlarına yapacakları kayıtlarında indirimler ve çeşitli kampanyalar sağlanacaktır. İmzalanan protokolün Odamıza, üyelerimize ve kurumumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Özel Kosova Eğitim Kurumları sahibi Devrim Kosova ise, “Deneyimli ve alanlarında uzman ve eğitmen ve yönetici kadromuz ile beraber yeni eğitim öğretim döneminde en verimli şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Eğitim noktasında her geçen gün çıtasını yükselten İnegöl’de çıtayı daha da yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Kurumumuzda, öğrencilerimizin hem teknik hem de sosyal anlamda gelişim sağlayarak geleceğe daha iyi hazırlanmalarını ve dünyaya açılabilmelerini önemsiyor, bu doğrultuda eğitim programları gerçekleştiriyoruz. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığımız protokol çerçevesinde Oda üyesi ailelerin çocuklarına yapacakları kayıtlarda yüzde 45 indirim fırsatımız olacaktır. Tüm Oda üyelerini fırsatlarımızdan faydalanmaya bekliyoruz. Protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ediyor, başta İTSO Başkanımız Yavuz Uğurdağ olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

109 Yıldır Aynı Gururla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle düzenlene…