Home GÜNCEL Yıldırım’da Z Sohbetleri Devam Ediyor

Yıldırım’da Z Sohbetleri Devam Ediyor

- Guncellenme Tarihi: 12 Eylül 2021 12:29
2 min read
Yıldırım’da Z Sohbetleri Devam Ediyor için yorumlar kapalı
0

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, “Z SOHBETİ” BULUŞMALARI KAPSAMINDA, YILDIRIM BELEDİYESİ KURSLARINDA SİNEMA VE SENARYO EĞİTİMİ ALAN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.


YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ : ‘YILDIRIM BELEDİYESİ OLARAK GENÇLİK ÇALIŞMALARIMIZA GENÇLERİN REHBERLİK ETMESİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ. BU YÜZDEN SIK SIK GENÇLERİMİZLE BİR ARAYA GELİP, ONLARIN FİKİRLERİNİ VE ÖNERİLERİNİ DİNLİYORUZ.’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Z Sohbeti” buluşmaları kapsamında; belediyenin kurslarında senaryo ve sinema eğitimi alan gençlerle buluştu. Sinema, edebiyat, sanat ve eğitim üstüne gençlerle sohbet eden Başkan Yılmaz, önerileri dinleyip gelen sorulara da cevap verdi.

GENÇLERE TAM DESTEK
Yıldırım’da önceliğin her zaman çocuklar ve gençlerde olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Gençlerimiz bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Yıldırım Belediyesi olarak gençlik çalışmalarımıza gençlerin rehberlik etmesini çok önemsiyoruz. Bu yüzden sık sık gençlerimizle bir araya gelip, onların fikirlerini ve önerilerini dinliyoruz. Gençlerimiz biz de enerji veriyor. Bugün de belediyemiz bünyesinde sinema ve senaryo eğitimi alan gençlerimizle buluştuk. Keyifli ve faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. Gençlerimizden aldığımız fikir ve önerilerle kafamızda yeni projelerin temellerini attık. Gençlerimizle buluşmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…