Home GÜNCEL GESİAD, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

GESİAD, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

- Guncellenme Tarihi: 10 Eylül 2021 10:11
2 min read
GESİAD, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu için yorumlar kapalı
0

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), 30. Yıl etkinlikleri kapsamında Heykel Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

1991 yılında kurulan GESİAD, bu yıl 30. yılını kutluyor. Bu kapsamda online ve fiziki olmak üzere çeşitli organizasyonlar tertip eden GESİAD ailesi, Heykel’deki Atatürk Anıtı’nda çelenk bırakma töreninde buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurucu Başkan M. Orhan Efe, Geçmiş Dönem Başkanları Kerim Demiral ve Ramazan Kaya’nın yanı sıra üyelerin de katıldığı tören, Bursa Büyükşehir Belediye Bandosunun eşliğinde yapıldı.

GESİAD YK Başkanı Murat Kaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk bıraktı. Çelenk bırakma töreninin ardından saygı duruşu yapılarak bando eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan GESİAD YK Başkanı Murat Kaya, “30. Yılımızı pandeminin seyrine göre online ya da fiziki etkinliklerle kutluyoruz. Bir iş dünyası kuruluşu için başarılarla dolu 30 yılı geride bırakmak büyük bir gurur vesilesidir. Bu gurur tüm GESİAD ailesinin. Bu anlamda derneğimizin kuruluşundan bu güne emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nice yıllara” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …