Home GÜNCEL Ak Kadrolar Dağ İlçelerinde Topyekün Kalkınma İçin Çalışıyor

Ak Kadrolar Dağ İlçelerinde Topyekün Kalkınma İçin Çalışıyor

- Guncellenme Tarihi: 4 Eylül 2021 16:04
4 min read
Ak Kadrolar Dağ İlçelerinde Topyekün Kalkınma İçin Çalışıyor için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa teşkilatları, Bursa’nın doğal güzellikleri ve potansiyelleri ile önemli lokasyonu dağ ilçelerinde kalkınmanın sürmesi, bölgenin hak ettiği hizmetleri almaya devam etmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Dağ bölgesi ilçelerinde gerçekleştirilen toplantılarla bölgedeki talepler ve yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. AK Parti Bursa İl Başkanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programlara AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, il başkan yardımcıları Mustafa Yavuz, Setenay Yüksel Olguner, ilçe koordinatörleri, ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, ilçe belediye başkanları ve bölge muhtarları katıldı.


Toplantıda belediyeler ve ilgili tarafından bölge ilçelerine yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve bölgenin ihtiyaç ve taleplerinin konuşuldu. Bursa Milletvekili Osman Mesten, farklı zenginlikleri bünyesinde barındıran dağ ilçelerinin potansiyellerini ortaya çıkararak, bölgeyi hak ettiği gibi bir cazibe merkezi haline getirecek olan çalışmaları bölge halkının ve dinamiklerinin talep ve önerileri doğrultusunda yürüttüklerini söyledi. Milletvekili Osman Mesten, gerek büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bölgede yürüttüğü çalışmaların gerekse de merkezi hükümet ve ilgili kurum, kuruluşlar tarafından hayata geçirilmesi planlanan projelerin yakından takipçisi olduklarını belirterek, dağ ilçelerinin her yönü ile kalkınabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.


AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Yavuz ise kurulduğu tarihten bu yana partilerine teveccühle teşkilatlarına olan güvenlerini her seçimde arttırarak gösteren bölge halkına teşekkür etti. Mustafa Yavuz, bölge halkının verdiği güçle en doğru hizmetlerin verilebilmesi için çalıştıklarını ifade etti.


AK Parti İl Başkan Yardımcısı Setenay Yüksel Olguner ise düzenli aralıklarla gerçekleştirecekleri toplantılarla bölge halkının taleplerini ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri ile buluşturarak dağ ilçelerine, ihtiyaçlar doğrultusunda en doğru yatırımların getirilebilmesi için gerekli köprüleri kuracaklarını belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…