Home GÜNCEL Osmangazi’den Kastamonu’ya Erzak Yardımı

Osmangazi’den Kastamonu’ya Erzak Yardımı

- Guncellenme Tarihi: 20 Ağustos 2021 16:45
3 min read
Osmangazi’den Kastamonu’ya Erzak Yardımı için yorumlar kapalı
0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından harekete geçerek bölgeye iş makinalarından oluşan bir ekip gönderen Osmangazi Belediyesi, şimdi de bölge halkının yaralarını sarmak için içerisinde erzak, hijyen ve protein paketlerinin yer aldığı yardım TIR’ını bölgeye gönderdi.

Son günlerde Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşanan orman yangını ve sel felaketleriyle mücadeleye ciddi destek veren Osmangazi Belediyesi, son olarak Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından bölge halkının yaralarını sarmak adına adeta seferber oldu. Yaşanan sel felaketinin hemen ardından Bozkurt ilçesine kepçe, loder, jcb ve kamyonlardan oluşan 10 kişilik ekip sevk eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de bölge insanının ihtiyaçlarını karşılamak için bölgeye bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi.

Osmangazi Belediyesi olarak, yangın ve sel felaketlerinin yaralarını sarmak için imkanları sonuna kadar değerlendirdiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, “Son günlerde ülkemizde peş peşe felaketler yaşanıyor. Osmangazi Belediyesi olarak, başkanımız Mustafa Dündar’ın talimatları doğrultusunda yangın ve sel felaketinin yaşandığı bölgelere ekiplerimizi gönderdik. Arkadaşlarımız orada selin neden olduğu tahribatı gidermek için gece büyük bir özveriyle çalışıyor. Bizler de, bölge halkının ihtiyacı olan temel gıda, hijyen ve protein kolilerinden oluşan bir yardım TIR’ını bölgeye gönderdik. Başkanımız Mustafa Dündar adına, felaketlerden zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. İnşallah, ülkemiz bir daha böyle felaketleri, böyle acıları yaşamaz” diye konuştu.

  • Gökhan Türkmen Bahar Konserlerine Başlıyor

    Gökhan Türkmen 2024 yılında durmaksızın verdiği konserlerine 2025 yılında da devam ediyor.…
  • Bursa’da Deprem!

    Bursa’da akşam saatlerinde deprem paniği yaşandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, Must…
  • Bursa’da Deprem!

    Bursa’nın Orhaneli İlçesi’nde 19 Mart’ta saat 07:35’de 3.6 büyüklü…
Load More Related Articles
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa Teknoloji Buluşmaları Sanayi Ve Teknolojiyi 2. Kez Bir Araya Getirdi

Bursa iş dünyasının teknolojiyle entegrasyonunu güçlendirmeyi hedefleyen “Bursa Teknoloji …