Home GÜNCEL Memleket Mudanya Sahaya İndi

Memleket Mudanya Sahaya İndi

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2021 15:37
2 min read
Memleket Mudanya Sahaya İndi için yorumlar kapalı
0

Memleket Partisi Mudanya İlçe Yönetimi, 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdikten hemen sonra ilçemizde çalışmalarına hız kattı. İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, öncelikle mahalleye dönüştürülen köylerimizi ziyaret etmeye devam ederken, ilçe merkezimizdeki muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerini de ziyaret ederek çalışmalara başladı.

Başkan Hasan Yıldırım, mahalleye dönüştürülen 36 köy ile birlikte toplam 47 mahallenin muhtarlarını ziyaret ederek ilçemizin dört bir yanındaki hemşehrilerimizle biraraya geleceklerini ifade etti. Mudanya’nın biriken ve çözüm bekleyen sorunlarını yerinde tespit ederek bir rapor oluşturacaklarını belirten Yıldırım, bu rapor doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Muhtarlıkların yanı sıra sivil toplum örgütü ziyaretlerine de devam ettiklerini aktaran Yıldırım, kısa süre içerisinde de esnaflarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunacaklarını kaydetti.

Mudanya’ya yapılacak hizmetleri ister muhalefet, isterse iktidar tarafından yapıldığına bakmadan takdir edeceklerini belirten Hasan Yıldırım, bunun yanında yapılmayan, yapılmak istenmeyen, gözardı edilen, kin ve ayrımcılık siyaseti üzerinden tehdit amaçlı kullanılan tüm hizmetleri de deşifre ederek Mudanya’lıların takdirine sunacaklarını vurguladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…