Home GÜNCEL Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu

Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2021 18:51
2 min read
Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu için yorumlar kapalı
0

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışları İznik’te düzenlendi.Final müsabakalarının ardından dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi.


Ödül töreninde yarışmacılar kupalarını İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Davarcı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurullah Yıldız, Spor İşleri Şube Müdürü Emre Solak, Spor İşleri Koordinatörü Ufuk Yıldız’ın elinden aldılar.


Altı kategoride gerçekleşen yarışlar ise şu şekilde sonuçlandı; GP kategorisinde birinci Deniz Memnun, ikinci Rafet Karakuş ve üçüncü Nazmi Malkoç oldu.Veteranlar kategorisinde birinci Nazmi Malkoç, ikinci Savaş Serim ve üçüncü Erdem Gülüş oldu.Hobi kategorisinde birinci Ömer Bulduk, ikinci Furkan Asan ve üçüncü Maksut Bucan oldu.Ustalar kategorisinde birinci Soner Metin, ikinci Ömer Demirkal ve üçüncü Ali Çıragöz oldu. Gençler kategorisinde birinci Mehmet Emin Musaoğlu, ikinci Anıl Özşeker ve üçüncü Mert Koç oldu.Prestij kategorisinde birinci Deniz Memnun, ikinci Rafet Karakuş ve üçüncü Murat Kökçü oldu.


İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ödül töreninde dereceye giren tüm yarışmacıları tebrik ederek her birine İznik Çinisi hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…