Home GÜNCEL Türkyılmaz’ın kamu zararı külliyatı

Türkyılmaz’ın kamu zararı külliyatı

- Guncellenme Tarihi: 27 Temmuz 2021 22:35
39 min read
Türkyılmaz’ın kamu zararı külliyatı için yorumlar kapalı
0

Her meclise lazım üyelerden Bülent Erden… Rant, çıkar derdi yok, çevre yapayım işlerimi ilerleteyim derdi yok, ben susayım, onlar da benim usulsüzlüklerimi, götürdüklerimi, avantalarımı görmezden gelsinler derdi yok, tam bir ahlak timsali…

Dahası sadece kendisini o meclise taşıyanlara değil, tüm Mudanyalılara karşı sorumluluk bilincini 2 yıldır hiç kaybetmeden, unvanının hakkını vererek, vicdanının sesi hep önde Mudanya için didiniyor.

Hayri Türkyılmaz’da geçen dönemin rahatlığı yok artık… Önceki dönemde zaten sadece Ak Partinin meclis üyesi iken Fatih Pulat muhalefet yapıyordu o da grup sözcüsü Kadir Kahraman yokken yapabiliyordu yazık ki… Ve Kadir Kahraman bu dönem de Ak Partinin meclis üyesi ve grup sözcüsü… Hayri Türkyılmaz ve Kahraman arasındaki meclis diyaloglarını görmelisiniz, incir çekirdeğini doldurmayacak konularda Kahraman aslan kesilir ve fakat Mudanya’nın Mudanyalıların aleyhine, Türkyılmaz’ın ben yaptım oldu konularında Kahraman hep çok naiftir..! Artık bunu da Ak Parti sorgulasın, ne diyelim..!

İlçe başkanları deseniz gelmiş geçmiş olanlara, mevcutlara bir bakın, vahamet almış başını gitmiş, söylenecek söz kalmamış…

Biz dönelim tekrar Bülent Erden’e…

Erden gerçekten görevinin hakkını vererek dersine çalışmış, çalışmakla kalmamış Hayri Türkyılmaz’ın oluşturduğu kamu zararlarına ilişkin kitap yazmış.

O sebep bu yazının adı “Türkyılmaz’ın kamu zararı külliyatı” olsun…

Ben Bülent Erden’in kamu zararı tespitlerini özetleyerek maddeler halinde yazacağım ama, siz üşenmeyin yazının devamındaki tüm konuları tek tek okuyun…

Daha da önemlisi Bülent Erden bu kadar uğraşırken Ak Parti ve MHP İlçe başkanları tüm bu konuları neden savcılığa veya İçişleri Bakanlığına taşımaz, soruşturma için yola koyulmaz…

Ama… Ne gerek var değil mi Türkyılmaz’la ters düşmeye?

Dönüp dönüp yazıyorum bu konuyu ama anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum, yüzyüze gelince mangalda kül bırakmayan ilçe başkanlarının reel siyasi hayatta bu sükunetini anlamakta zorlanıyorum, kusura bakmasınlar..!

Zaten Kaymakam beyimiz de saç filan ektirdi, zayıfladı, çok fit oldu, güzel pozlar paylaşıyor sosyal medyada…

Gelelim Erden’in tespitleriyle Türkyılmaz’ın oluşturduğu kamu zararı almanağına..!

  1. Mudanya Belediyesinin kamu borç durumu, belediyeye ait arsaların satışı, bu satıştan elde edilen gelirin nerede değerlendirildiği, ihtiyaç yoksa neden satıldığı,
  2. Kapalı Pazar yerinin hukuka, meclis kararına aykırı olarak kapatılması… Pazarın kar, yağmur, çamur, güneş vs tüm olumsuz hava şartlarına rağmen açık alanda kurulması, bu durumun sadece Pazar esnafı ile Hayri Türkyılmaz’ın arasında çıkan anlaşmazlık sebebiyle oluşturulması, yeni Pazar yeri için belirlenen alanın 3 kez değiştirilmesi ve yanlış yer olması konusunda diretilmesi, mevcudun kullanılmaması ve halen yenisinin yapılmaması,
  3. Öğretmenevinin hiçbir haklı gerekçesi olmadığı halde tahliye edilmesinden sonra 10 ay geçmesine rağmen hiçbir tadilat yapılmaması, binanın çürümeye terk edilmesi, belediyenin kira kaybına uğratılması,
  4. Büyükşehirden devralınan üzerine de 500 bin Lira alınan yüzme havuzunun 2 yıldır açılmaması, hizmet vermemesi, çadırının yırtılması, çürümeye terk edilmesi, hem belediyenin hem de halkın zarara uğratılması,
  5. Zübeydeana Çocuk Akademisinin Bademli’de yapılması, Mudanyalıların çocuklarını buraya nasıl götüreceği, halen hizmete açılmaması olması, kurumun işletilme şeklinin belirsizliği,
  6. PTT binası yanındaki halı saha işleticisi ile mahkemelik olunması ve 7 yıldır metruk vaziyette bırakılarak belediyenin kira kaybına uğratılması, Mudanyalıların da bu spor alanından mahrumiyetleri,
  7. Eski Meriç Çay Bahçesinin yüksek bedelle Bursa’dan bir firmaya kiralanması, afaki kiradan ötürü randıman alınamayınca boşaltılan mülkün 2 senedir boş kalması, 2 yıldır belediyede oluşan kira geliri kaybı,
  8. Güzelyalı Atatürk Parkı ikinci etabının kaçak olarak yapılması ve yıkılması sonucu oluşan kamu zararı

Evet sevgili okuyucular, artık hepiniz biliyorsunuz ki Türkyılmaz seçim vaatlerini yerine getirmek şöyle dursun, Mudanya’yı ve Mudanyalıyı zarara uğratmaya ısrarla devam ediyor.

Geçen seçim Ak Partinin belediye başkan adayı Dr. Murat Ünal’ı ciddiye almamasını, rakip olarak görmemesini anlıyorum, gerçek şu ki ben de seçim döneminde Türkyılmaz’la aynı fikirdeydim. Ama artık sosyal medya var, özel hesabından Mudanyalıları bilgilendiren, onlar adına sorular soran bir Bülent Erden var… O kadar rahat olmasın derim…

Bundan sonrası Erden’in paylaşımları, lütfen, tek tek, dikkatle okuyun sevgili Mudanyalılar…

Bilin, öğrenin ve seçimde kararınızı ona göre verin…

Güzel Bodrum’dan, canım Mudanya’ya sevgiler, saygılar…

 

 

KAMU ZARARI SORGULAMASI  – 1 –

Sayın Başkan Türkyılmaz

Mudanya Belediye Başkanı adayı iken verdiğiniz’ Mudanya Belediyesi Şeffaf yönetilecek, tüm hesaplar belediyenin kapısına asılacak” vaadinizin gereğini bu güne kadar yerine getirmediniz.

“Mudanya Belediye Mülklerini satmayı bırakın hepsini geri alacağım” sözünüzü de unutmadık

Saygıdeğer Mudanyalılar

Mudanya Belediyemizin mali durumu ile ilgili yakın geleceğe dönük ciddi endişelerim var.

Tüm siyasi çekişme ve polemiklerin ötesinde şu an uygulanan belediye mülklerinin yani sizlerin öz mallarının fütursuzca satılması ile elde edilen gelirin hesap kitap ve yatırım önceliği nedir?

Bilmiyoruz.

Sanki mirasyedi gibi yerli yerinde değerlendirilmemesi yakında başımızı çok ağrıtacak gibi gözüküyor.

Başkan Türkyılmaz’ın belediyenin imkanlarını ego tatmini ve hamaset içeren uygulamalarda kullanması Mudanya yı telafisi zor olumsuzluklara sürüklüyor.

Mudanya Belediyesinin geçtiğimiz yıl biriken SGK, muhtasar, Kdv tutarı o gün itibarı ile 11 milyon Türk lirası olan (bugün için belirsiz) kamu borcunun ödenememesi sebebi ile ilgili kurumlarla belediye mülklerini  takas yapmak veya borç ödemek üzere satış yapmak için Başkan Türkyılmaz CHP ve İYİ partili Meclis üyelerinin oylarıyla meclisten yetki almıştı.

Sayın Başkan

Bugüne kadar bu konudaki icraatınızla ilgili bir bilgi edinemedik. Tekraren soruyorum;

1-) Mudanya Belediyesinin kamu borçlarının durumu hakkında detaylı bilgilendirme yapmanızı talep ederiz.

2-) Devletimizin üst üste yürürlüğe aldığı kamu borçlarına ilişkin yapılandırmalara Mudanya Belediyemiz başvurdu mu? Aylık kamu borcu ödeme yükü nedir? Piyasa dahil toplam aylık borç yükü nedir?

3-) Şubat ayında yapılan meclis toplantısında satılan arsaların tahsil edilen bedellerinin belediyenin banka hesaplarında vadeli mevduat hesapları olarak değerlendirdiğinizi ifade etmiştiniz. Belediyenin bu arsalardan tahsil edilen paralara ihtiyacı yok ise neden sattınız?

4-) Ayrıca günümüz enflasyon ortamında bankada tasarruf mevduatında tutulan paranın faiz ile birlikte geri dönüşü ile Mudanya’ya nasıl bir yatırım yapmayı planlıyorsunuz?

 

5-) Mudanya Belediyemizin Kamu borçları halihazırda ödenmemiş ise banka tasarruf mevduatı faizi ile vergi, SGK ve diğer gecikme faizleri arasındaki farkın hesabını yaptınız mı?

Bu oranları Mudanya kamuoyu ile paylaşmanızı ve uyguladığınız yöntemin KAMU ZARARINA YOL AÇMADIĞINI, MUDANYALILARIN GELECEĞİNİ İPOTEK  ALTINA   ALMADIĞINIZI,   açıklamanızı talep ediyorum.

Bülent Erden

MHP Mudanya Bld. Mcl. Üyesi

 

 

KAMU ZARARI SORGULAMASI  – 2 –

ve halka eziyet.

Sayın  Başkan Türkyılmaz,

Kapalı pazaryerinin 3 yaz, 2 kış ( 3. Kış kapıda) akıllara ziyan hikayesini etap etap Hemşehrilerimle paylaşıyorum.

Eksik, fazla ve yanlış varsa sizde katkı sağlayın.

Kıymetli Mudanyalı hemşehrilerim.

Yorumsuz aktarıyorum.

  1. Pazaryeri pazar günleri trafik yoğunluğunu artırıyor gerekçesi ile Başkan giysi pazarını cuma gününe aldı.
  2. Pazar esnafı mahkemeye müracaat etti.
  3. Karar; pazarın trafik yoğunluğunu artırdığına dair somut veri olmadığı için yürütme durduruldu. Yani pazar günü giysi pazarına devam denildi.
  4. Karar sonrası pazar sabahı gelen esnaf pazarın giriş kapılarına parke taşları ve belediyenin kamyonlarının çekilmiş olduğunu gördü. Yani içeri giremedi.
  5. Sonrasında ilk belediye meclis toplantısında sekiz sene önceki bir mahkeme kararını referans alarak en kısa zamanda yenisini yapacağını ifade ederek meclis kararı ile pazarı kapattı

İlgili mahkeme kararını incelediğimizde

Meyve, sebze pazarcıları ile Giysi pazarcıları arasında yer sahiplenmesi konusunu içeren bir dava.

Pazar yerinin o alanda yapılması konusunda dönemin belediye meclisinde alınan kararın doğru olmadığın belirtiyor. Ancak pazarın kapatılması konusunda bir hüküm içermiyor.

Sonrası malumunuz, uygun olmayan iki pazarda güneş, rüzgar, yumurta, kar altında esnaf ve halka eziyeti devam ediyor.

Sayın Türkyılmaz,

  1. Trafik yoğunluğunu artırıyor dediğiniz pazarın yenisini Halitpaşa da yaptığınızda trafik kilitlenmeyecek mi?
  2. Mevcut kapalı pazarın olduğu alan turizm alanı ben orayı kullandıramam derken aynı alanda Belediyenin kademesi neden duruyor?
  3. Var olduğunu ifade ettiğiniz pazarın kapatılmasını içeren mahkeme kararını paylaşabilir misiniz?

4.Mevcudu kullanma imkanı varken yenisinin yapılması Mudanya’nın önceliklerin içinde kaçıncı sırada?

  1. Seçtiğiniz alanında uygun olmadığını daha öncede ifade ettik. Belediyenin envanterinde daha uygun arsa yoksa sattığınız arsaların parasını kullanarak(bankada faizde demiştiniz) daha uygun bir arsa alamazmısınız?
  2. Yenisini yapmadan mevcudu kapatmanız için bildiğimiz zorunluluk ortaya koyan bir gerekçe yok. Varsa paylaşın bilelim.

İKİ SENE İÇİNDE ÜÇ YER DEĞİŞİKLİĞİ, MEVCUDUN KULLANILMAMASI VE YENİSİNİN YAPILACAĞI YERİN YANLIŞ OLMASI Kamu zararı değilse açıklayın.

Esnaf ve halkın çektiği eziyetin faturası ayrıca size tanzim edilecek.

Bülent Erden

MHP Mudanya Bld. Mcl. Üyesi

KAMU ZARARI SORGULAMASI  3

Mudanyamız’da hizmet siyaseti yerine hamaset, ego ve kin siyasetiyle dokunduğunuz her yeri berbat ediyorsunuz. Bunlardan biri de Mudanya Öğretmenevimiz.

“Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır” diyerek öğretmene önem veren Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partinin Belediye Başkanı olarak Mudanya Öğretmenevini 5 Eylül 2020 günü yaka paça tahliye ettirdiniz.

Üstüne bir sürü nutuk atarak binanın Mudanyalı’ya sosyal tesis olarak hizmet edeceğini açıklayıp tadilata başladığınızı boy boy fotoğraflarla basına servis ettiniz. Öğretmenlerimizin kurulu düzenini bozarak onları adeta sokağa attınız.

Öğretmenlerimizin binadan tahliye edilmesinin üzerinden 10 ay geçti Öğretmenevi binamız toz pislik içinde adeta metruk vaziyette kaderine terk edildi.

Ne bitmez tadilatmış. Binayı yeniden yapsanız biterdi.

Bu geçen 10 ay süresince Belediyemizin Kira kayıpları  kaç liradır? Sözde yaptırdığınız tadilata ne kadar harcadınız?

BİNA NEDEN KULLANIMA AÇILMIYOR?

Bu binanın birilerine verilerek adeta peşkeş çekileceği dedikodusu Mudanya’da aldı başını gidiyor. Bu söylentilere cevabınız nedir? Eğer bina birilerine rant sağlanmak için uygun zeminin hazırlanması amacıyla bekletilmiyor ise neden hizmete açılmıyor?

Bütün bunlar KAMU ZARARI değilse NEDİR?

Mudanyalı öğretmenlerimizin yüzüne nasıl bakabildiğinizi çok merak ediyorum. Buna bir açıklık getirirseniz ufkumuzu genişletmiş olacaksınız.

Mudanya’ya Mudanyalı’ya yazık ediyorsunuz.

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi

KAMU ZARARI SORGULAMASI – 4 )

Sayın Türkyılmaz,

Büyükşehir Belediyesinin yapıp işlettiği yüzme havuzunu mahkeme yolu ile Mudanya belediyesi nin envanterine aldınız.

Ayrıca BŞB den 500.000 TL aldınız.

Ve sosyal medyadan havuzu Mudanya ya kazandırdık dediniz.

Sayın Başkan,

Faal bir havuz teslim aldınız.

Şimdi kapalı.

  1. Havuzu BŞB işletirken Mudanyalı ya hizmet vermiyor muydu?
  2. Havuzun çadırı yırtıldı, kışa doğru yenileyeceğinizi ifade ediyorsunuz.

Bu gerekçe yazın havuzun açılmasına engel mi?

  1. Hibe olarak edindiğiniz ( hiçbir icraat yapmadan daha ilk ay siz ve bazı meclis üyelerinin 4,5 bin TL huzur hakkı aldığı) şirketin havuzu işleteceğini ifade ettiniz.

BŞB den aldığınız 500.000 TL yi bugüne kadar havuz için kullanmamanızın sebebi şirket üzerinden denetimsiz kullanmak mıdır?

  1. Siz dahi havuzun faaliyetinin devam ettirebilirdiniz. Yakında bu gecikmenin nedenini anlayacağız.
  2. Bu süre içinde gerek yüzme öğrenmek, gerekse geliştirmek için Mudanya dışında zaman ve ekonomik olarak kayıplar yaşayan hemşehrilerimize yapacağınız açıklama var mı?

HAVUZ UN FAALİYETTE OLMAMASININ GEREK BELEDİYE DE GEREKSE HALKTA OLUŞTURDUĞU ZARAR konusunda söyleyecek sözünüz varmı?

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi

 

KAMU ZARARI SORGULAMASI  5 – )

Sayın Türkyılmaz,

Zübeyde Ana çocuk akademisini eğitimde fırsat eşitliği adına yaptığınızı ifade ederek  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile görkemli bir şekilde açtınız.

TEŞEKKÜRLER

Ancak,

  1. Şu an açık mı? Değilse ne zaman açılacak.
  2. Mudanyalı ya hizmet öncelikli kurumun Bademli’de inşa edilmesini doğru bulmuyorum.

Siz doğru buluyorsanız gerekçesini açıklayabilir misiniz?

Mudanya envanterinde uygun arsamız yoktu diyeceksiniz takas veya satınalma yolu ile arsa temin edebilirdiniz.

  1. Mudanyalı evlatlarını yaz kış Bademli’ye götürecek. Bunun zaman ve ekonomik maliyetini dikkate aldınız mı?

Zamana çare bulamayacağınız göre ekonomik yüke çözümününüz var mı?

4.Gösterişli açılış sonrası kurumun işletilme şekli ve Mudanyalının öncelikleri konusunda bir paylaşımınız olmadı. Halkı genel anlamda bilgilendirecek bir paylaşımınız olacak mı?

MESAFEDEN DOLAYI VATANDAŞIN SÜREKLİ ZAMAN VE EKONOMİK OLARAK KAYBEDECEĞİ PROJE nin Bademli ye yapılmasında haklı gerekçeniz varsa paylaşın.

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi

 

KAMU ZARARI SORGULAMASI 6-)

Sayın Türkyılmaz

Göreve gelir gelmez belediye mülklerinde bulunan kiracıları hayatın doğal akışına aykırı şekilde büyüteç altına aldınız ve apar topar uygulamaya aldığınız tahliye tebligatları %343’lere varan kira zamları ve kişisel egonuzu tatmin eden, geçmişten gelen hesaplaşmalarınıza ait Mudanyalıya hizmet eden kiracılarınızı kapı önüne koyma durumlarınız nedeniyle ilçemizde yıllardır gençlerin nefes aldığı Mudanyamıza hizmet eden PTT binası yanındaki HALI SAHA ile sonuçta mahkemelik oldunuz.

Dediğim dedik öttürdüğüm düdük yaklaşımlarınız nedeniyle 7 yıldır bu yer metruk vaziyette duruyor. Sizden önce geceleri ışıl ışıl olan bu yer 7 yıldır karanlık, pislik içinde ve madde bağımlıların uğrak noktası. Eserinizle övünebiliyor musunuz? Hani Mudanya’yı ve Mudanyalı’ları seviyordunuz?

7 Yıldır Belediyemizin kira kaybı ne kadar?

Belediyemiz bu yer ile ilgili hukuki davalar için kaç lira masraf yaptı?

Elinize ne geçti?

Burada spor yapan Mudanyalı’ların 7 yıldır kaybettiği imkanın bedeli nedir?

Metruk Halı Saha’da ki KAMU ZARARI NE KADAR? AÇIKLAYIN.

Yine bu alanı bir yandaşınıza rant sağlamak amacıyla uygun zemin ve zamanı kolladığınız yönünde ilçemizde sıkça dillendirilen söylentilere açıklık getirmenizi istiyorum.

Sayın Başkan metruk durumdaki Halı Saha bir kez daha tescil etmiştirki dokunduğunuz her şey’i berbat ediyorsunuz.

Cumhuriyet Meydanı düzenlemenizde yeraltına otopark yapacağınızı 2019 yerel seçim kitapçığınızda vaat etmiştiniz ama yapmadınız. Halı sahanın altını da bu otoparka dahil edebilir Mudanya’mıza kalıcı bir hizmet bırakabilirdiniz.

Kişisel egonuz nedeniyle hesapsız kitapsız icraatlarınızla Mudanya’ya yazık ediyorsunuz.

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi.

 

KAMU ZARARI SORGULAMASI  7-)

Sayın Başkan

Eski Meriç Çay Bahçesi’ni alanı iyi değerlendiremediği ve Mudanya Belediyesine ödediği kira miktarını beğenmediğiniz için apar topar tahliye ettirdiniz. Sonrasında Bursa’dan bir firmaya yüksek bedelle burasını kiraladınız.

Tahminim yeni kiracınız bir müddet sonra belirlenen afaki kira miktarından dolayı randıman alamadığından söz konusu mülkünüzü boşaltalı 2 sene oldu. Deniz manzaralı mülkün boşalttığına ilişkin belediyemiz kamuoyuna hiç bir açıklama yapmadı. Yeniden kiralama konusunda geçen haftaya kadar bir girişimde bulunmadı.

Mudanya eski Devlet Hastanesinin yanında yer alan belediye mülkü sizin tabirinizle “Zümrüt kadar değerli” yer metruk vaziyette, içi yaprak ve toz pislik içinde boş olarak tutuluyor.

Mudanya Belediyemizin bu alanda 2 yıldan bu yana toplam kira gelir kaybı miktarı nedir?

Mudanyalılarında bu nadide yerin neden boş bırakıldığına ilişkin yorumları sosyal medyada sıkça yer alıyor. İş başına gelirken şeffaf şekilde yöneteceğim dediğiniz Mudanya Belediyemiz bu konuda neden vatandaşlara bir açıklama yapmıyor?

Bu alanda oluşan KAMU ZARARI NE KADAR?

Yine bu yerin hibe olarak teslim alıp adını MUDAŞ olarak değiştirdiğiniz şirkete devri ve sonrasında kiralanacağı söylentisi var. Doğrusu nedir? Mudanyalıları bilgilendirin.

İnsanımız bu alanı kullanabilmeli, buradan istifade edebilmeli diye düşünüyorum.

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi

KAMU ZARARI SORGULAMASI  8

Sayın Başkan

KAÇAK OLARAK YAPTIRDIĞIN VE ŞİKAYET ÜZERİNE YIKMAK ZORUNDA KALDIĞIN GÜZELYALI ATATÜRK PARKI İKİNCİ ETABI KAMU ZARARINI KİM ÖDEDİ?

Sayın Başkan,

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünüz her gün vatandaşlardan inşaa edeceği yapılarla ilgili onlarca resmi belge istiyor. Kanunlara, yönetmeliklere en fazla uyması gereken Belediye Başkanı olması gerekirken ;

“Ben yaparım olur” mantığı ile Mudanya’nın Güzelyalı Eğitim Mahallesi’nde, 1959 ada, 2 parselde bulunan park alanına Mudanya Belediye Başkanlığı olarak yaptırdığın yaklaşık 200 metrekare taban alana sahip park alanı sosyal tesis inşaatını ruhsat almadığın için 17 Haziran 2020 günü yıkmak zorunda kaldın.

1- Burasının yapımı için çizilen proje, inşaaat malzemeleri, işçilik, makina vs. toplam masraf KAÇ TÜRK LİRASI

2- Yıkım kararı sonrası yapılmış olan masrafa bir de yıkım, söküm masrafları eklendi. TOPLAM ZARAR NE KADAR

3- Oluşan zarar Mudanya Belediyesi kasasından mı ödendi yoksa Başkan cebinizden oluşan zararı ödediniz mi?

4- Mahkeme kararlarıyla tescil edilen ruhsatsız bina ve yıkım işlemi nedeniyle meydana geldiği gün gibi ortada olan Kamu Zararlarıyla ilgili olarak müteahhit firmaya bizim bilmediğimiz başka bedeller ödendi mi? Başka avantajlar sağlandı mı?

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi

 

Sayın Mudanya Belediye Başkanı

İlk meclis toplantısında ifade edip, sonrasında defalarca tekrarladığımız gibi,

Doğrularda yanınızda,

Yanlışlarda karşınızda,

Eksiklerinizin tamamlayıcısı olarak Mudanya’mıza katkı için çalışıyoruz.

Ancak bugüne kadar meclis toplantılarında yapıcı iletişim kurma çabalarımızdan sonuç alamadık.

Az da olsa doğrularınıza teşekkür ettik.

Bir kısım yanlışlarınızda baştan uyardık.

Eksikleriniz ile ilgili öneriler sunduk.

1 Nisan 2019 gününden itibaren hizmet odaklı faaliyet gösterme gayretindeyiz.

2 sene önce verdiğimiz önerge gereği meclis toplantılarının canlı yayınlanmadığı sürece, bugüne kadar olduğu gibi sonrasında da mecliste gündeme getirdiğimiz konuları sosyal medya da Mudanyalı hemşerilerimiz ile paylaşacağız.

Son iki gün kamu zararı sorgulaması başlığı altında 8 paylaşım yaptım.

Şahsen veya görevlendireceğiniz personelinizin gerekli değerlendirmeyi yapıp, doğrusu ve yanlışı ile halkı bilgilendirmesi yerinde olacaktır.

Benim yanlışlarım varsa ardından gereğini yaparım.

Sayın Başkan

Soruları şahsım adına değil vekaletim gereği Mudanyalı hemşerilerimiz adına sordum.

Cevap vermemeniz halinde

  1. Mudanyalı hemşerilerimizin sorularını umursamamış olacaksınız.
  2. Sükut ikrardan gelir deyimi değerlendirilecek

Takdir Mudanyalının…

Başarı dileklerimle saygılar sunarım.

Bülent Erden

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi

 

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hakan Fidan: “Senin İçin Buradayız Gökhan…”

Son 10 yılda marka değerinde de ciddi kayıp yaşayan Mudanya’da yerel seçim tüm hareketlili…