Home GÜNCEL HASAN YILDIRIM: VARSA CESARETİN BENİM KARŞIMA ÇIK!

HASAN YILDIRIM: VARSA CESARETİN BENİM KARŞIMA ÇIK!

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2021 21:44
4 min read
HASAN YILDIRIM: VARSA CESARETİN BENİM KARŞIMA ÇIK! için yorumlar kapalı
0

BAŞKAN YILDIRIM: EY SÖZDE SOLCU FAŞİST! VARSA BİR HESABIN GENÇLERİ KULLANMA! VARSA CESARETİN BENİM KARŞIMA ÇIK!

Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, belediye çalışanı iki kişi tarafından saldırıya uğrayan Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Er ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Yıldırım şunları kaydetti: Faşizm, yüzyıllardır sağ siyasete angaje edilmiş bir kavramken Mudanya’da görüyoruz ki faşizm kendini sol olarak lanse edenler tarafından uygulanmaktadır. Yıllardır esnafa, belediye çalışanlarına uygulanan düşünsel faşizm, maalesef faşizmin en üst çıtası fiziksel şiddet olarak Meclis Üyemize uygulanmıştır. Daha da üzücü olansa bu faşizmi uygulamak için gencecik çocuklar kullanılmıştır. Mudanya’da bir çok kişinin bu yapılan aşağılık olayı kınamaya bile cesaret edememesi, ilçemizin içinde bulunduğu baskıcı yönetimi apaçık ortaya koymuştur.

Kimse merak etmesin; bizler, o baskı altındaki esnafı da, baskı altındaki belediye çalışanlarını da ve hatta baskı altındaki CHP’li yöneticileri ve Meclis Üyelerini de kurtaracağız. Bu olay Mudanya tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Bu kara olayı kınamayanları, çürümüş vicdanları ile baş başa bırakıyorum.

Ey sözde solcu faşist; eğer varsa bir hesabın gençleri kullanıp bu faşizmi uygulama! Varsa cesaretin, varsa onurun gel delikanlı gibi benim karşıma çık!

Sevgili Mudanyalılar, size söz; bizler bu gerici zihniyetle mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz. Herkesin birbirine selam verdiği sıcacık gülümsemelerle dolu o eski çağdaş ve özgür Mudanya’yı geri kazananacağız! Kahrolsun faşizm, kahrolsun çakma solcu faşizm!

Son olarak Mudanya Belediyesini yöneten şahsa sormak istiyorum. Bu iki saldırganı serbest kaldıklarından sonra makamında ağırlayıp teşekkür ettin mi? Daha sonra bu kişileri bir köfteciye yemek yemeğe gönderdin mi? Bu iki saldırganı, emniyetten adliyeye sevk edildikten sonra savunmak için belediyenin avukatını adliyeye gönderdin mi? Umarım bu vahim olayın arkasından sen çıkmazsın!

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …