Home GÜNCEL Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Merkezi Mustafakemalpaşa Çayı Düzenlemesi Yazyatağı 1. Kısım

Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Merkezi Mustafakemalpaşa Çayı Düzenlemesi Yazyatağı 1. Kısım

- Guncellenme Tarihi: 28 Haziran 2021 10:39
2 min read
Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Merkezi Mustafakemalpaşa Çayı Düzenlemesi Yazyatağı 1. Kısım için yorumlar kapalı
0

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Bursa’ya yaptığı yatırımlarla Bursa ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Bursa ilimizde son dönemde yapılan su yapılarının artması bölgedeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesinde de önemli rol oynamaktadır.

Bursa ilimizde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü olarak Baraj, Gölet ve Sulama tesislerinin yanı sıra Islah çalışmalarıyla da çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz.
Bursa İli Mustafakemalpaşa İlçesi’nde yapımı devam eden Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Merkezi Mustafakemalpaşa Çayı Düzenlemesi Yazyatağı 1. Kısım işi hakkında yazılı açıklamada bulunan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız,’ İş kapsamında toplam 520 m çift taraflı Beton Ağırlık Duvar, 3 adet Şut yapısı ve taban kaplaması imalatları yapılacaktır. Çalışmaların tamamlanmasıyla Mustafakemalpaşa İlçesi’nin taşkın riski azalacaktır. Bu yıl itibariyle çift taraflı 375 m beton ağırlık duvar, 1 adet şut yapış ve 484 m taban kaplaması imalatları tamamlanmış olup işimizin yapımı hızla devam etmektedir. Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Merkezi Mustafakemalpaşa Çayı Düzenlemesi Yazyatağı 1. Kısım çalışmasında fiziki olarak %49 gerçekleşme sağlanmış olup, çalışmaların 2021 yılında tamamlanmasının hedeflenmektedir. ’dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Tarım ve Hayvancılığı İyileştirmek Önceliğimiz”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Tarım Paydaşları Buluşması’nda konuşan …